8000 seeria

8000 seeria hekseldid on ehitatud lihtsal eesmärgil – aidata teil toota rohkem kõrgekvaliteedilist silo veelgi efektiivsemalt, tagades ülima lõikekvaliteedi ja madalad ülalpidamiskulud. Et saavutada tipptasemel võimsus, efektiivsus, silo kvaliteet ja mugavus, peab iga detail olema mõtestatud ja loogiline. Vaid sellisel juhul saab olla kogu lahendus parem kui kogu eraldiseisvate komponentide summa.

AJUDEGA MUSKLID – MOOTORID

John Deere 8200, 8300, 8400, 8500 ja 8600 hekseldid on varustatud 13,5 l töömahuga mootoritega, mis suudavad arendada kuni 625 hj. John Deere 8100 hekseldimudel on varustatud 9 l mootoritega. Mootor on paigutatud pikisuunas ja seetõttu on mootori jahutus väga efektiivne, tagades minimaalse jõukao jahutusele kuluvaks energiaks. Samas võimaldab selline disain head ligipääsu ja hooldatavust.

Koostöös ProDrive käigukastiga suudab masin säästa kütust kuni 20%. Tulemuseks on optimeeritud kütusekulu, suur hulk võimsust ja väändemomenti teie käsutuses.

EFEKTIIVNE MATERJALI LIIKUMINE

Sirgjooneline ja lihtne disain võimaldab efektiivse materjali liikumise kõikides tingimustes. Tänu suurele söötevaltside avanemisvõimele on lõikekvaliteet parim ka siis, kui saagikus on suur. John Deere Dura Drum lõiketrummel on suure inertsiga ja tänu läbimõeldud nugade paigutusele tagab see parima lõikekvaliteedi. Sellele aitab kaasa nugade teritamine trumli reverseerimise põhimõttel. Nii kulub teritamisele vähem energiat ja terade eluiga on pikem. Samas on lõiketrummel ehitatud selliselt, et kui võõrkeha peaks trumlisse sattuma, võimaldab trumli disain liikuda teral oma pesasse nii, et masina kahjustused jäävad minimaalseks. Patendeeritud kiirpeatamissüsteem suudab aga söötevaltsid peatada 85 millisekundi jooksul nii, et oht võõrkehade sattumisel trumlisse on minimaalne. Kõik komponendid alates materjali söötmisest kuni väljalaadimise toru otsani on mõeldud kasutamiseks karmides tingimustes. Lisaks on need valmistatud materjalist, mis tagab väikese hõõrdumise ja tänu sellele on masina kütusekulu väiksem kui 0,5 l tonni kohta maisisilo koristamisel mistahes hekslipikkuse juures (PROFI ajakiri 2/2016)

KVALITEETNE SILO

Ei ole vahet, kas koristate rohusilo, viljasilo või maisi. Kvaliteet on ikka parim. Tänu unikaalsele trumli disainile on hekslipikkuse vahemik väga suur. Tavalisest pikema heksli tegemiseks on võimalik masinaga tööd teha kasutades ka vaid ½ saadaolevaid nuge trumlil.

Tipptasemel maisimuljur võimaldab aga tera efektiivse muljumise ka rasketes tingimusteks. Lisaks on selle eemaldamine masinast tehtud väga hõlpsaks, et ka teenusepakkujad saaksid kiirelt ümber kohanduda oma kliendi soovidele vastavalt.

Vaata trükisest mismoodi aitab kvaliteetse silo tootmisele kaasa John Deere hekseldi muljumistehnika ja täppispõllumajanduse lisaseadmed.

TÄIUSLIK LIIKUMISKONTROLL

John Deere silokombainid toovad teieni hea pidamise rasketes põllutingimustes ja pakuvad samas ka kvaliteetset sõidumugavust masina transpordil. Seda kõike tänu Prodrive käigukastile, mis suudab juhtida jõudu just sellesse rattasse, millel enam pidamist.

Samuti aitavad mugavusele ja väiksemale pinnasurvele kaasa suure 215 cm diameetriga 900 mm laiused rehvid. Samuti on masina kliirens 50 cm, mis on kõrgeim turul.

MUGAV KABIIN

Siin on vaikne. Sa saad rahulikult tööd teha ja keskenduda. Sinu käsutuses on kõik mugavused ja kõrgtasemel tööriistad, et veeta põllul pikad päevad olles samal ajal produktiivne ja lihtsalt naeratada.

8000 seeria silokombainide kabiinid on suure klaasipinnaga, mis tagab hea vaatevälja ja vähendab pimedaid nurki. Samuti on juhtelemendid paigutatud ergonoomiliselt, et pika päeva kestel ei tekiks pingeid lihastes.

KULUOSADE GARANTII

Duraline on meie tõeline eelis konkurentide ees. Vaadates 10 aasta pikkust kogemust ja teadmistepagasit garanteerime, et Sinu tellitud Duraline kuluosad kestavad vähemalt 3000 töötundi või 5 aastat.

Vaata siit tabelist lähemalt millistele kuluosadele garantii kehtib.

KIIRE JA VEATU

Automaatroolimine on oluline kui koristate pikkadel päevadel. Seda täiustab veelgi Active Fill Control automaatne treileritäitmissüsteem. See nõuab teilt kõigest 6000 nupuvajutust päevas vähem ja võimaldab Teil püsida värske ka tööpäeva lõputundidel.

 

PARIMA TOOTLIKKUSEGA HEEDRID

Liikurhekseldi tootlikus ja töö kvaliteet algab heedrist. Sellepärast paigaldamegi 8000 seeria hekseldile vaid parimaid heedreid, mis on disainitud suure läbilaske ja efektiivsuse tarvis.

Tänu ise tsentreeruvatele lukustuspunktidele ja automaatsele jõuühendusele on heedri ette paigaldamine mugav ja vähest vaeva nõudev. Samuti ei ole vaja tänu spetsiaalsele tarkvarale uuesti heedrit kalibreerida, kui neid omavahel vahetate.

ROHUHEEDRID

8000 seeria 6X9 rohuheedrid on saadaval standard ja premium varustuses. Neid rohuheedreid iseloomustab ühtlane materjali etteanne. See saavutatakse tänu sünkroonsüsteemile, mis võimaldab heedril töötada kiiremini siis, kui töökiirus suureneb. Nii vähendatakse võimalikke ummistusi ja samas on ka heksli kvaliteet parem.
Lisavarustusse kuuluvad tugevdatud komponendid aitavad opereerimiskulutused kontrolli all hoida ja tagavad pikema eluea.

MUDEL TRANSPORDI LAIUS TÖÖLAIUS (piist piini)
639 3 m 2,56 m
649 4 m 3,64 m
659 4,5 m 4,15 m

TOOTLIK VILJASILO KORJAMINE

Zürn on John Deere partnerettevõtte, mis on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste saagikoristusmasinate lisaseadmete tootmisele. John Deere hekseldid Profi Cut 530 ja 700 on ehitatud nii, et nende jõutarve on väike ja tänu tugevatele osadele on ka vastupidavus John Deere kaubamärgiga kokkusobiv.

 

MUDEL TÖÖLAIUS
530 5,3 m
700 7 m

MAISIHEEDRID

John Deere tütarettevõte Kemper-i mudelivalikus on 300 plus ja 400 plus seeria maisiheedrid. Need on mõeldud töötama erinevates tingimustes, nii pikakasvulises kui ka vähese saagikusega aladel. Erinevate mudelite seast leiab endale õige igaüks. Need heedrid on varustatud sünkroonajamiga, mis võimaldab suuremat tootlikkust ka heedri poolt siis, kui koristuskiirus on suur. Heedri kiire kokku pakkimine võimaldab ühelt põllult teisele kolida vaid minutitega. Samuti on heedrid varustatud kiirikinnitustega, mis teeb heedri eemaldamise ja külge haakimise uskumatult kiireks.

Vaata maisiheedrite mudelivalikut ja sobivustabelit siit.

Allolevast videost näed kuidas töötab 8000 seeria hekseldi.

Küsi pakkumist või helista müügimehele

Rene Post

Rene Post

Liikurhekseldite tootejuht, müügiesindaja Harju- ja Raplamaa
Jüri esindus

+372 5385 2455
E-post

Priit Valts

Priit Valts

Müügiesindaja
Järvamaa ja Lääne-Virumaa
Türi esindus

+372 5910 8444
E-post

Kristjan Kokk

Kristjan Kokk

Müügiesindaja
Jõgeva- ja Viljandimaa
Tartu esindus

+372 5359 5063
E-post

Raido Rätsep

Raido Rätsep

Müügiesindaja
Põlva-, Valga- ja Võrumaa
Tartu esindus

+372 5308 1810
E-post

Maiko Teller

Maiko Teller

Müügiesindaja
Läänemaa, Saare- ja Hiiumaa, Pärnumaa
Jüri esindus

+372 5865 0051
E-post

Tiit Aasna

Tiit Aasna

Müügiesindaja
Ida-Virumaa ja Tartumaa
Tartu esindus

+372 5855 2656
E-post