5M SEERIA UUENENUD MUDEL

5M (75-130 HJ) – KIRG PÕLLUMAJANDUSE VASTU

5M seeria traktorite trükis.

5M seeria tehnilised andmed

Stiilne, kerge ja tugev, muljetavaldava laaduri võimsusega 5M saab teie põllumajandusettevõtte lemmikuks. Kompaktne, kuid jõuline, suurepärase manööverdusvõimega ja võimaldab kasutada ka tipptasemel laaduri funktsioone. Traktori panoraamkabiin tagab laaduri tööseadisest suurepärase vaate, samas kui sõrmeotsaga käiguvahetus tagab sujuva sõidu maanteel. Põllul pakub Powr8™ EcoShift-käigukast koos kaheksa elektriliselt lülitatava käiguga katkematu tõmbejõu ja põhikomplekti integreeritud AutoTrac™ tagab teile mugavuse ilma ülekateteta, eriti muru niitmisel.

Uus 5M kaaruti

Uus 5M seeria mudelid ja tehnilised andmed

Mudelivalikus on 5 traktorimudelit: 5075M, 5095M, 5105M, 5120M ja 5130M.

 

Uus 5M

Käiguvahetus koormatult

John Deere valikuline Powr8™ EcoShift-käigukast pakub teile kaheksat elektriliselt lülitatavat käiku. Kõik meie käigukastid, sealhulgas PowerQuad™ Plus nelja lülitatava hammasrattaga ja PowrReverser™ kahe lülitatava hammasrattaga, on varustatud mugava käega sidurivabastuse funktsiooniga ja valikulise käiguaeglustiga. Muutke hõlpsalt sõidusuunda, ilma käsitsi sidurit või pidurit vajutamata, ja vahetage käike sõidu ajal ja koormuse all, täielikult sünkroniseeritud käiguvahemike ning käikudega.

 

Integreeritud AutoTrac™

Integreeritud AutoTrac™ Suurendage taskukohase, valikuliselt kättesaadava integreeritud roolimisabi süsteemiga oma masina tõhusust ja mugavust. Eriti muru niitmisel saate nautida muudele olulistele ülesannetele keskendumise ajal täpseid ilma ülekateteta radu.

Laaduri valmidus

Laaduriga töötades vajate parimat võimalikku nähtavust materjalile, mida käsitsete. Seetõttu on 5M-il mitte ainult madal ja kitsas kapott, vaid ka panoraamkatuse aken. Valikuliselt saate 5M-i ette valmistada meie 543M/R-seeria või 603M/R-seeria laadurite jaoks, mis võimaldab teil kiiresti ja tõhusalt teha tervet hulka lisatöid.

 

Suure võimsusega

Suure töömahuga 4,5-liitrine mootor kuni max 134 hj ja 541 Nm pöördemomendiga annab kerge kaaluga 5M-i jaoks erakordse võimsustiheduse. Meie mootorid on konstrueeritud spetsiaalselt põllumajandusmasinate keerukamate tööde jaoks ja tagavad maksimaalse tõmbevõimsuse minimaalse vedelikukulu juures.

Uus 5M laaduriga
mugav 5M kabiin

Mugav töökeskkond

5M kabiini sisenemisel märkate kohe: piisavalt ruumi mugavalt olemiseks, palju klaasi kõikjal takistamata vaate tagamisek ning kabiinis on üllatavalt vaikne. Kõik juhtseadmed ja instrumendid on ergonoomiliselt paigutatud traktori intuitiivseks ja hõlpsaks juhtimiseks. Nautige oma tööpäeva.

 

 

Uuel 5M seerial on nüüd ka JDLink tugi koos ennustava analüüsi funktsiooniga Expert Alerts, mis võimaldab õigeaegselt tuvastada vajalikud veakoodid ja hooldustööd. See parandab veelgi masina töökindlust ja minimeerib ootamatud tööseisakud.

Täiustatud uusi 5M-seeria traktoreid saab juba täna tellida – võta ostusoovi korral ühendust oma piirkonna müügiesindajaga.

Küsi pakkumist või helista müügimehele

Joonas Pürg

Joonas Pürg

Traktorite tootejuht
Jüri esindus

+372 5448 0979
E-post

 

Priit Valts

Priit Valts

Müügiesindaja
Järvamaa ja Lääne-Virumaa
Türi esindus

+372 5910 8444
E-post

Tiit Aasna

Tiit Aasna

Müügiesindaja
Ida-Virumaa ja Tartumaa
Tartu esindus

+372 5855 2656
E-post

Kristjan Kokk

Kristjan Kokk

Müügiesindaja
Jõgeva- ja Viljandimaa
Tartu esindus

+372 5359 5063
E-post

Raido Rätsep

Raido Rätsep

Müügiesindaja
Põlva-, Valga- ja Võrumaa
Tartu esindus

+372 5308 1810
E-post

Maiko Teller

Maiko Teller

Müügiesindaja
Läänemaa, Saare- ja Hiiumaa, Pärnumaa
Jüri esindus

+372 5865 0051
E-post

Rene Post

Rene Post

Liikurhekseldite tootejuht, müügiesindaja Harju- ja Raplamaa
Jüri esindus

+372 5385 2455
E-post