John Deere võit Farm Machine 2022 konkursil

märts 29, 2022

Võistlustel selgitati võitjad 13 erinevas kategoorias.

John Deere on võitnud kaks “FARM MACHINE 2022″, varem tuntud kui “Machine of the year” auhinda. Võistlustel selgitati võitjad 13 erinevas kategoorias. Neist kaks olid XXL traktorite kategooria kus John Deere oli nomineeritud traktoriga 9RX ja liikurhekseldite kategooria kus John Deere oli nomineeritud liikurhekseldiga 9600i.

XXL traktorite kategooria nomineeritud traktorid olid: Fendt 1100 Vario MT, John Deere 9RX ning Rostelmash RSM 3000.
John Deere 9RX ostutus võitjaks tänu laiale mudelivalikule ning universaalsusele põllul. Samuti kiideti masinat intelligentsust, ühenduvust ja suurepärast töökeskkonda, mis on antud masinal väga mugav ning väikese müratasemega. Uued John Deere 9RX seeria traktorid on omas klassis väga madalate ülalpidamiskuludega tänu pikendatud garantiile ning laiendatud hooldusintervallidele.  Loe lähemalt uute 9RX seeria traktorite kohta siit: UUS 9R seeria – Wihuri Agri.
Sel hooajal saabub ka Eestimaa pinnale täiesti uus John Deere 9RX 640, mis on võimsaim traktor Eestimaa põldudel. Masina saabumisest teeme kindlasti postitusi meie sotsiaalmeedias.

Liikurhekseldite kategoorias olid nomineeritud lisaks John Deere 9600i-le veel Krone BigX 480-630 seeria ning Rostelmash F 2000.
Uus 9600i silokombain sai auhinna tänu täiesti uuele John Deere 18X mootorile. See liikurhekseldi avab ukse täiesti uude silovalmistamise maailma, mis puudutab efektiivsust, kütusekulu ja emisioonistandardeid. Tänu Harvest Motion Plus tehnoloogiale töötavad need uued 18 liitrise töömahuga mootorid väga madalatel pööretel ning seega kulutavad ka väga vähe kütust. Samuti on need mootorid ehitatud selliselt, et ei vaja uusimate emissiooninõuete täitmiseks AdBlue vedelikku. Uus 9000 seeria on ka täiesti uue väljalaadimistoruga, mis teeb koormate laadimise mugavaks ning võimaldab operaatorile ka paremat nähtavust kabiinis. Loe lähemalt 9000 seeria hekseldite kohta siit: 9000 seeria – Wihuri Agri

Tutvu auhinna videotega siin:

Wihuri Agri demohekseldiks on sel aastal mudel 9700i. Kui soovid saada osa ennenägematust kooslusest hekseldi tootlikkusest ja efektiivusest, siis võta ühendust oma müügipiirkonna esindajaga ja anna teada oma demo soovist.