Uus 7R on kohal!

aug. 17, 2020

Uue põlvkonna traktor 7R on Eestis kohal ja valmis demodeks!

Pärast uue põlvkonna 7R-seeria traktorite esitlemist Agritechnical eelmise aasta novembris on esimene John Deere 7R 330 jõudnud Eestisse!

Uuel, kuuesilindrilise Gen2 seeria 330 hobujõulise nimivõimsusmootoriga masinal on suurem ja ergonoomiline kabiin. Uus kabiin on senisest ruumikam kuid samas vaiksem kui kunagi varem. Kabiini sisenemine on mugavam tänu laiematele astmetele ning madalale uksekäepidemele. Tippmaterjalidega viimistletud salongis on mugavad jalatoed, uudne meelelahutussüsteem ja isegi massaažifunktsiooniga juhiiste. Juhimugavust täiendab Active Command roolisüsteem, mis vähendab vaeva põlluotsapööretel ja kindlustab transporditöödel erakordse juhitavuse.

Masin on loodud põllutöödeks – John Deere mootorid on ehitatud selliselt, et need toimiksid optimaalselt ka kõige raskemate põllutööde tegemisel. Efektiivsuse juhtimissüsteem võimaldab määrata liikumiskiiruse ja valib siis kütuse säästmiseks mootori optimaalse pöörlemiskiiruse lülitades automaatselt käike ja piirates gaasi rakendamist. John Deere 7R seeria jõuülekannete võimsuskadu on erakordselt väike. e23 ülekannet käitatakse täismehaaniliselt ja sujuvalt reguleeritav AutoPowr ülekanne paistab silma selle poolest, et väga suur osa sellest toimub mehaaniliselt. Nii ongi saavutatud 95% võimsustihedus, mis on parim oma konkurentide seas.

Tutvu uue 7R mudelivaliku ja omadustega tootelehel ning vaata tootevideoid meie Youtube kanalil.

Kui soovid uue 7R 330 traktoriga tutvust teha, siis võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga.

Küsi lisainfot ja pakkumist oma piirkonna müügiesindajalt:

Rene Post/ Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455  / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com