John Deere uus elektriline Z370R Ztrak™ murutraktor

okt. 11, 2024

Kvaliteetne niidutulemus, madal müratase ja null heitkogust.

Elektriline murutraktor

John Deere on toob 2025 aastal Euroopa turule uue Z370R elektrilise Ztrak™ murutraktori.

Tegemist on uuendusliku muruhooldustoodete valikusse kuuluva täiselektrilise nullpöörderaadiusega niidukiga, mis on loodud pakkuma võimsat ja keskkonnasõbralikku alternatiivi bensiinil või diislil töötavatele niidukitele. 

Z370R elektriline Ztrak™ murutraktor on varustatud taaskasutatava energiaga, pakkudes null-operatsiooniheitmeid ja seeläbi puhtamat niitmiskogemust. Ühe laadimisega suudab masin katta kuni 8000 m² niiduala, pakkudes usaldusväärset jõudlust ja samal ajal vähendades keskkonnamõju. Integreeritud laadija teeb laadimise lihtsaks ja mugavaks.  

Töökindluse tagamiseks on Z370R varustatud ilmastikukindlalt suletud 3,56 kWh (maksimaalse võimsusega) akuga, mis on täielikult kaitstud vee, tolmu ja mustuse eest (IP66 kaitseklass). Niiduk on loodud kasutajasõbralikuks, pakkudes madalat mürataset ja väiksemat vibratsiooni, mis muudab töötamise vaikseks ja mugavaks. Hoolduse lihtsustamiseks pole vaja õlivahetust, õhufiltri vahetust ega määrimist. Suur LCD-ekraan ja ergonoomilised juhtseadmed muudavad töö mugavaksks ja lihtsaks. 

Z370R elektriline Ztrak™ mudel on saadaval kas 107 cm või 122 cm laiuse Accel™ Deep niiduseadmega, mis tagab esmaklassilise niidutulemuse. Tugevad esi- ja külgraamid suurendavad masina töökindlust ja pikaealisust. Masina niidukiirus on kuni 11 km/h, mis võimaldab kasutajatel kiirelt ja tõhusalt niitmistööd lõpetada. Lisaks on saadaval erinevad lisatarvikud ja valikulised töövahendid, nagu materjalide kogumissüsteem, multšikomplekt, kärud ja magnetiline haakeseade, et kohandada niidukit vastavalt kasutaja vajadustele. 

Z370R  elektrilisele Ztrak™ murutraktori eraisikust kodukasutajatele kehtib kolmeaastane garantii või 200 töötundi, olenevalt kumb enne täitub. Aku garantii on kas 200 töötundi või 5 aastat olenevalt samuti kumb enne täitub, pakkudes seega usaldusväärset ja tõhusat lahendust kasutajatele, kes otsivad keskkonna- ja kasutajasõbralikku muruhooldusvõimalust.

Z370R paneel
Z370R laadimine
Z370R pesemine

Peamised omadused: 

  • 3,56 kWh suletud aku (maksimaalne võimsus)
  • 107 cm või 122 cm Accel™ Deep niiduseade
  • Niiduala kuni 8000 m² ühe laadimisega
  • 5 aastat või 200 töötundi aku eluea garantii
  • Niidukiirus kuni 11 km/h

 

Z370R elektriline ZTrak™ on Wihuri OÜ esindustes saadaval alates 2025. aasta kevadest.

    Lisainfot jagab aia-, golfi- ja kommunaaltehnika tootejuht Tõnis Metstak, tel 516 0667, e-kiri: tonis.metstak@wihuriagri.com