Wihuri Agri EPA2024 messil

sept. 12, 2024

Mess toimub 9.-10. oktoobril Tartus, Eesti Rahva muuseumis.

6M traktorid EPAmess

Wihuri Agri meeskonna ja stendi leiad A-saalis sissepääsust vasakul platsil A-04.

Õues, peasissepääsu parkla platsil on esmakordselt Eestis kohal uhiuus, alles tänavu juunis esitletud John Deere 6M-seeria
traktor 6M 220. Platsilt leiad veel 9 meetrise tõstekõrgusega Kramer teleskooplaadurite hiiglase KT559.
Esimesel messipäeval, 9. oktoobril kell 13:00 tutvustame seminaril John Deere’i uut 6M traktori mudeliseeriat ning uusi T5│T6 ja S7 digitaalseid kombaine. Seminar toimub Helmi Kurriku auditooriumis (ERMi A-osa). Pane ennast seminarile kirja siin. Kohtade arv on piiratud.

Mõlemal messipäeval kell 13.00-15.00 jagavad Wihuri boksis kogemusi maisi koristamise ja silovalmistamise kohta Siloproff Kristiina Märs ja Põlva Agro agronoom Karel Toss. Ühtlasi jagab Kristiina ka tänavusi maisi teraks koristamiste tulemusi (kombaini valik, sort, analüüsinäitajad, saagikused). Silomassi analüüsimiseks kasutab ta John Deere HarvestLab analüsaatorit. Haara soovi korral proovi tegemiseks kaasa peotäis silo või maisi haljasmassi.

Tule tutvu masinatega, vii end kurssi uue hooaja tehnikauuendustega ning saa näpunäiteid kvaliteetse silo valmistamiseks!

Aastanäitus toob kokku Eesti põllumajandussektori otsustajad ja põllumeeste kõige olulisemad koostööpartnerid. Kahe päeva jooksul tutvustatakse põllu- ja biomajanduse trende, uuendusi ning innovaatilisi tehnoloogiaid, mis aitavad ettevõtetel paremini majandada ja leida lahendusi kõige keerulisematele igapäevastele väljakutsetele.

Messil on kavas hulgaliselt huvitavaid seminare ja kohtumisi, tutvu seminaride kavaga siin: https://epamess.ee/seminar/

Kohtumiseni hooaja suurimal oma ala professionaalide kokkutulekul Tartus!