Tehnika pikaajaline rent – nutikas valik Teie ettevõttele!

sept. 2, 2024

Tõhusta tööprotsesse ja vähenda kapitalikulusid

traktori rent

Pakume meie poolt müüdava tehnika; John Deere traktorite ja kombainide, Kramer laadurite ja Wille keskkonnahooldusmasinate pikaajalist renti, mis on ideaalne lahendus neile, kes vajavad paindlikkust ja usaldusväärsust oma tööde korraldamisel.

Miks valida pikaajaline rent?

  1. Kapitali vabastamine: Pikaajalise rendiga ei pea te investeerima suure summa tehnika ostmisse. Nii saate oma kapitali kasutada muudes äri arendamise valdkondades.
  2. Kaasaegsed masinad: Rendiperioodil on teil alati juurdepääs uudseimatele ja kõige tõhusamatele masinatele, mis vastavad tänapäeva nõudmistele.
  3. Hooldus ja tugi: Rendilepingu osana tagame regulaarse hoolduse ja tehnilise toe. Meie spetsialistid hoolitsevad selle eest, et teie renditud tehnika oleks alati töökorras.
  4. Paindlikud tingimused: Meie rendilepingud on paindlikud ja kohandatavad vastavalt teie ettevõtte vajadustele, olgu selleks siis hooajalised tööde mahud või konkreetsed projektilahendused.
  5. Kulumite optimeerimine: Pikaajaline rent võimaldab täpselt planeerida ja optimeerida oma kulutusi, ilma ootamatute lisakuludeta.

Kuidas tehnika pikaajaline rent töötab?

  1. Vajaduste hindamine ja lepingu sõlmimine.
    Kõigepealt alustame teie ettevõtte vajaduste kaardistamisest. Meie meeskond töötab koos teiega, et mõista täpselt, millist tehnikat ja millises koguses ning kui pikaks perioodiks tehnikat vajate. Arvestame teie tööde spetsiifikat, olgu tegemist põllumajanduse, kommunaalteenuste või muu valdkonnaga, ning aitame leida just teie ettevõttele sobiva lahenduse. Seejärel koostame vastavalt teie vajadustele kohandatud rendilepingu, mis sisaldab kõiki olulisi tingimusi ja rendiperioodi kestust.
  2. Masinate tarnimine ja kasutamise alustamine.
    Pärast lepingu allkirjastamist tarnime kokkulepitud tehnika teie ettevõttesse. Meie tiim hoolitseb selle eest, et masinad jõuaksid teieni õigeaegselt ja oleksid valmis koheseks kasutamiseks. Tarnitud tehnika on täielikult töökorras ja läbinud vajaliku eelkontrolli, et tagada nende töökindlus alates esimesest kasutuspäevast.
  3. Hooldus ja tehniline tugi.
    Kogu rendiperioodi jooksul vastutame meie renditud masinate hoolduse ja remondi eest. See tähendab, et teie ei pea muretsema ootamatute rikete või hoolduskulude pärast – meie spetsialistid teostavad regulaarselt hooldustöid ja lahendavad kõik võimalikud probleemid, et teie masinad oleksid alati tippvormis. Lisaks pakume tehnilist tuge, kui teil peaks tekkima küsimusi või vajadust abi järele.
  4. Lepinguperioodi lõpp ja uuendamine.
    Kui rendiperiood hakkab lõppema, võtame teiega ühendust, et arutada järgmisi samme. Võimalusi on mitmeid: võite rendilepingu pikendada, olemasolevad masinad uute vastu välja vahetada või renditud masinad tagasi anda. Kõik sõltub teie ettevõtte vajadustest ja edasistest plaanidest. Soovi korral saame ka pakkuda võimalust väljaostmiseks, kui soovite need oma varadesse lisada. See samm-sammuline protsess tagab, et teil on kogu rendiperioodi jooksul täielik kontroll ja kindlustunne, et teie ettevõtte töö saab jätkuda sujuvalt ja ilma katkestusteta.

Kui teil on küsimusi või soovite rendipakkumist, võtke ühendust oma piirkonna müügiesindajaga või tehnika rendivaldkonna juhiga:
Ragner Reiman / tel  5301 3781 / ragner.reiman@wihuriagri.com

Oma rendisoovi saad meile saata ka siin lehel oleva ankeedi kaudu.