John Deere uus 6M traktoriseeria

juuni 25, 2024

Kohene tootlikkus – jõuline, kiire, intuitiivne

T5 ja T6 kombainid


John Deere esitleb uut 6M traktorisarja

Walldorf, 25. juuni 2024

John Deere teatas täna oluliselt laiendatud mudelivalikuga 6M traktorisarja turuletoomisest. Sarjas on kokku 17 erinevatele põllumajandusharudele sobivat mudelit*, millest 10 mudelit on üle 150-hobujõulised. Erinevaid raamisuuruse segmente hõlmav kompaktsest 6M 95-st kuni võimsa 6M 250-ni ulatuv sari pakub nüüd vähekeerukat, suure jõudlusega traktorit otsivatele põlduritele rohkem valikut. Märkimisväärsete uuenduste hulgas on suure võimsusega 4-silindriline 6M 150 ja 6-silindriline täiustatud 6M 145. Mudelivaliku ülemist otsa laiendavad veelgi ülisuure 2900 mm teljevahega mudelid 6M 230 ja 6M 250. Kõikidel 4,5- või 6,8-liitrilise mootoriga mudelitel on Intelligentne võimsusjuhtimine (IPM), mis võimaldab veo- ja käitusvõllitöödel kuni 20 hj lisavõimsust (nimivõimsus).

Lai valik erinevaid jõuülekandeid, alates tuntud ja end tõestanud mehaanilisest PowrQuadTM Plusist kuni astmevaba AutoPowrTM tehnoloogiani, pakuvad igale tööle sobiva optimaalse jõudluse. Kõikidele 6-silindrilistele 6M mudelitele saab tellida valikulise suurema 155 l/min või kuni 195 l/min tootlikkusega hüdropumba, mis võimaldab käitada suuri haakeseadmeid nende täistootlikkusega. Suuremad ja laiemad rehvivariandid pakuvad põllul mulla tallamise vähendamiseks laiemat toetuspinda. Traktori intuitiivseks käsitsemiseks ja juhtimiseks on uuel 6M sarjal kohandatavad juhtimisvõimalused, aga ka uus palju suurem ja täielikult integreeritud nurgaposti ekraan, mis võimaldab traktoristil varasemast veelgi rohkem traktori sätteid kohandada.

Laiendatud mudelivalik

6M traktorisarjas on nüüd 17 mudelit, millest 10 mudelit on võimsusega üle 150 hj, pakkudes erinevateks töödeks laia valikut. Uues 6M sarjas on tõhusaid ja universaalseid masinaid erinevates raamisuuruste segmentides: alates kompaktsest 6M 95-st, mille IPM-i toega tippvõimsus 120 hj sobib ideaalselt esilaaduriga kitsastes kohtades töötamiseks, kuni võimsa 6M 250-ni, mille IPM-ga 281 hj tippvõimsus pakub täielikku paindlikkust rasketeks põllu- ja veotöödeks.

Väikeste raamide segmenti lisandub uus suure võimsusega mudel 6M 150, mis on üsna kompaktne, kuid samas tänu oma erakordsele, IPM-i toega 177 hj tippvõimsusele ikkagi väga krapsakas. Keskmiste raamide segmendis on 6M 145 mudelit täiustatud nelja silindri asemel kuue silindriga ning segmendi muudab veelgi mitmekesisemaks mudelite 6M 165 ja 6M 185 lisandumine. Suurte raamide segment täieneb samuti kahe mudeliga: 6M 220 ja 6M 240, mis paistavad silma nõudlike tööde tegemiseks vajaliku jõulise toimimise ja universaalsusega. Ülisuurte raamide segment rikastub nüüd täiesti uute mudelitega 6M 230 ja 6M 250, mis pakuvad suuremahuliste tööde tegemiseks võrratut võimsust ja jõudlust.

“Kogu meie mudelisarjale pakutav uus kujundus ja juhtimisomadused võimaldavad traktoriga mugavalt  ja kindlalt töötada”, ütles 6M traktorite Euroopa tooteturundusjuht Philippe Steinmann. “See võimaldab traktoristidel kohandada masinat vastavalt nende erinevatele vajadustele ja eelistustele.”

Võimas ja kiire, 50 km/h võimalusega

John Deere 4,5- või 6,8-liitriliste mootoritega 6M sarja traktorid pakuvad koos IPM-i toega erakordset, kuni 281-hobujõulist võimsust. IPM-i süsteem lisab nõudlike veo- ja käitusvõllitöödega hakkama saamiseks kuni 20 hj (nimivõimsus). Jõuülekannete valikus on saadaval sujuva käiguvahetusega mehaaniline PowrQuadTM Plus, automaatikaomadustega AutoQuadTM Plus ja poolautomaatne CommandQuadTM Plus ning lõpuks astmevaba hüdro-mehaaniline AutoPowrTM tehnoloogia. Lisaks kompaktsele CommandARMTM variandile on AutoPowrTM jõuülekanne saadaval ka parema käe konsooliga, nendele traktoristidele kes soovivad mugavust, kuid eelistavad lihtsamalt arusaadavat juhtkonsooli. Kõikidele mudelitele on saadaval 50 km/h variant, mis aitab pikkade maanteesõitude ajal väärtuslikku aega säästa ja sellega üldist tootlikkust tõsta.

Uued 6M traktorid on projekteeritud nõudlike tööde tõhusaks ja kiireks teostamiseks. Ainulaadne ja tõestatud täisraamile ehitatud kujundus võimaldab tagumise rippmehhanismi tõstevõimet sõltuvalt mudelist alates 5,7 kuni 9,9 tonnini, mis sobib raskete lastide ja haakeriistade, nagu suurte külvikute, laoturite või atrade käsitsemiseks. Koormustundlike hüdrosüsteemide tootlikkused 114 kuni 195 liitrit minutis tagavad igasuguste tööde tegemiseks parima jõudluse. 6M traktorisarja mudelite tootevalikus on lisaks erinevaid telgesid ja rehve, sealhulgas reguleeritav ja flantstelgedega mudeleid. Need variandid rikastavad mudelite universaalsust ja jõudlust ning säilitavad vähema tallamise tõttu mulla tervist, suurendades samas töötamise tõhusust.

Philippe Steinmann: “Selline võimsuse, kandevõime, hüdraulilise jõudluse ja telgede valiku kombinatsioon teeb 6M sarja mudelitest usaldusväärse ja tõhusa valiku põlduritele, kes otsivad suure jõudlusega ja universaalset aga ka mugavat ja võimalikult lihtsalt juhitavat traktorit.”

Intuitiivne käsitsemine ja juhtimine

Uue sarja kohandatavad juhtimisomadused võimaldavad valida isikupäraseks kasutamiseks kas parema käe konsooli või kompaktse CommandARMTM-i vahel. Uus A-piilaril asuv nurgaposti ekraan pakub traktoristile laitmatult korraldatud ja lihtsasti seadistatava ülevaate kõikidele traktori põhikäsklustele ja parendab seeläbi töötamise tõhusust. Esilaaduriga töötamise täpsuse ja kiiruse jaoks parima nähtavuse tagamiseks on kabiinil panoraamklaasiga katuseaken ja suur klaaspind. TLSTM esitelje vedrustus ja mehaaniline kabiini vedrustus tagavad sujuva ja mugava sõidu, isegi keerukal maastikul.

Tellitavad täppispõllumajanduse lahendused

Kõrglahutusega 10,1” G5 või 12,8” G5Plus universaalmonitori abil saavad traktoristid ühendada ladusalt oma ISOBUS haakeriista ja kasutada John Deere Precision Ag Technology parendatud tootlikkust. Põllutöö tootlikkuse optimeerimiseks on saadaval sellised täppispõllumajanduse lahendused, nagu AutoTracTM, sektsioonide juhtimine ja muutuva normiga laotamine. Data Sync võimaldab põlluandmeid ja  töökäike juhtmevabalt masinate vahel jagada, et ühildada tööde teostamist ja suurendada tõhusust.

Alati ajakohane

Andmehaldussüsteemiga JDLinkTM sidumine pakub traktoristile kaugtuge ja tagab, et kõik uued 6M traktorite mudelid on alati laetud kõige värskemate tehnoloogia arengu tarkavarauuendustega.

Vaata lisainfot deere.ee saidilt. 

*Mudelivalik

Lisainfot jagab traktorite tootejuht Joonas Pürg / tel 5448 0979 / joonas.purg@wihuriagri.com

John Deere traktori ostusoovist anna märku oma piirkonna müügiesindajale:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com