Tagasta kasutatud varuosa originaalpakendis

apr. 30, 2024

Kasuta alati võimalusel varuosa taastamist – hoiame ühiselt loodust!

korpusetasu

Me Wihuris hoolime puhtast loodusest ja keskendume jätkusuutlikule tegevusele. Seega on vastutustundlikud valikud osa meie igapäevastest tegevustest.

John Deere REMAN varuosade ja komponentide taastamise protsess keskendub masinate põhiosadele ja komponentidele, mis on loodud toote elueale väärtust lisama, vähendades samal ajal keskkonnamõju.

Ostes oma tehnikale varuosa, mille korpust saab taastada, küsime sinu käest ka korpuse panditasu (deposiiti). Selle tasu tagastame kreeditarvega kui vana, taastamisele kuuluv varuosa on meieni originaalpakendis jõudnud. Seega on oluline varuosa originaalpakend alles hoida ja kohe peale varuosa välja vahetamist meile tagasi saata.

Toimi nõnda:
1. Tellid varuosa millele lisandub korpusetasu.
2. Varuosa jõuab sinuni, vaheta see välja.
3. Paki kasutatud varuosa uue saadetud pakendisse (juhul kui varuosa sisaldub vedelikke, siis tuleb need välja valada).
4. Saada kasutatud varuosa meile ülevaatamiseks.
5. Kui oleme varuosa originaalpakendis kätte saanud, siis tagastame korpusetasu.

Taastamise kuuluvad näiteks järgnevad varuosad: komplektsed komponendid (mootorid, käigukastid), starterid, generaatorid, pihustid, ekraanid, kõrgsurvepumbad, juhtplokid, juhtkangid, erinevad elektrikomponendid jne. Olenevalt varuosast või komponendist varieerub panditasu kahest eurost kahe tuhande euroni.

REMAN varuosa
REMAN taastatud varuosa
REMAN varuosa

Taastatud varuosade ja pakendite taaskasutamine aitab kaasa jäätmete vähendamisele ning annab energiasäästu kuna ümbertöötlemise käigus tarbitakse lõpp-produkti saamiseks oluliselt vähem energiat ja seega vähendatakse ka heitgaase.

Hoiame ühiselt loodust ja kasuta alati võimalusel varuosa taastamist! 

Soovid taastatud varuosade või korpuse panditasu kohta lisainfot – võta ühendust oma piirkonna hooldemeistri või varuosa müügiesindajaga.

 

Videost näed mismoodi John Deere REMAN taastatud varuosa programm töötab.