18.01 toimus tugiteenuste ja hoolduse infopäev

jaan. 22, 2024

Wihuri Agri Tartu esinduses

18. jaanuaril toimus Wihuri Agri Tartu esinduses tugiteenuste ja hoolduse infopäev.

Jagasime infot läbi praktiliste näidete neljas erinevas töötoas masinate hoolduse diagnostikast, originaal-, alternatiiv- ja taastatud varuosadest, telemaatika tööriistadest ning Wihuri Agri digiteenustest. Seminarisaalis rääkisime Wihuri järelturu hetkeolukorrast, John Deere OP Centeri tugiteenustest, miks ja millal teha oma tehnikale Ekspertülevaatust ning masinauudistest.

Infopäeva oluliseim uudis oli Wihuri Agri Expert Connect teeninduskeskuse esmaesitlus, kus näitasime kohalolijatele, kuidas kliendi pöördumine õige inimese ja lahenduseni jõuab. Wihuri Agri uus Expert Connect teeninduskeskus koondab enda alla hoolduse ja varuosade teeninduse ning kasutajatoe.  Alates 22. jaanuarist 2024 muutuvad kolme esinduskeskuse hoolduse ja varuosade kasutajatoe kontaktid kiiremaks, mugavamaks ning dokumenteeritud suhtluseks. ExpertConnect teeninduskeskus võimaldab Wihuri Agri järelturu meeskonnal pakkuda endisest paremat kliendikogemust. Teeninduskeskusega on võimalik ühendust võtta kolmel erineval moel: telefoni, e-kirja või WhatsApp mobiiliäpi kaudu.

Teeninduskeskuse info leiad kodulehelt: https://wihuriagri.com/teeninduskeskus/

Tartusse oli Wihuri teenuseid ja hoolduse infot uudistama tulnud ligi kuuskümmend põllumeest üle Eesti.

Uue Expert Connect teeninduskeskuse ja teiste järelturu teenuste kohta tekkinud lisaküsimuste korral võta ühendust:
Antti Kelner, järelturu juht│tel 525 1321 │antti.kelner@wihuriagri.com