Järelturu kliendihaldurid Türil ja Tartus

okt. 24, 2023

Uued ametikohad Wihuri Agri meeskonnas – järelturu kliendihaldurid

Wihuri järelturu meeskonnas Tartu ja Türi esindustes uued ametikohad – järelturu kliendihaldurid.

Võtsime selle sammu ette selleks, et oma klientide jaoks partnerina veelgi rohkem olemas olla ja parimate tehnikalahenduste leidmisel aidata.

Wihuri järelturu kliendihaldurid Martin Kalmus Tartus ja Rauno Kuusik Türil on pikaajalise (põllumajandus)tehnikamaailma töökogemusega ning erinevate masinate, seadmete ja varuosade rõõmude ja väljakutsetega hästi tuttavad.  Kliendihaldurid saavad soovitada parima hinna ja kvaliteedi suhtega tooteid ja teenuseid, mis vastavad just sinu tehnikapargi vajadustele ning tagavad sinu tehnika pikaajalise töökindluse. Näiteks aitavad nad leida kulu- ja varuosi ka teiste tootemärkide masinatele mida Wihuri OÜ hetkel maaletoojana ei esinda.

Lisaks hoiavad kliendihaldurid sind kursis meie uusimate pakkumiste, kampaaniate ja tooteuudistega ning oskavad näidata, kuidas Wihuri tooted ja teenused aitavad sul oma ärieesmärke saavutada.

Kui soovid rohkem infot seoses toodete üleandmise, paigaldamise, kasutamise ja hooldamisega, või soovid nõu kuidas optimeerida oma tehnikapargi jõudlust ja efektiivsust, siis võta julgelt ühendust oma piirkonna järelturu kliendihalduriga.

 

Martin Kalmus

Martin Kalmus

Järelturu kliendihaldur Tartu keskuse teeninduspiirkonnas

Rauno Kuusik

Rauno Kuusik

Järelturu kliendihaldur Türi keskuse teeninduspiirkonnas