Wihuri Agri Agritechnica messil Hannoveris

okt. 3, 2023

Mess toimub 12.-18. novembril Hannoveri messikeskuses

Agritechnica on maailma suurim põllumajandusmasinate ja -seadmete mess, kus lansseeritakse uudistooteid, luuakse trende ja arutletakse visioonide üle. Tööstussektor pakub põllumeestele lahendusi, mis parandavad tootjate tegevuse täpsust, efektiivsust ja kuluefektiivsust.

Wihuri Agri meeskond tervitab teid John Deere’i stendis hallis 13 stendis C44, kus esitleme eesti keeles uusimaid tooteid ja tehnoloogialahendusi.

Lisaks John Deere’ile leiate messilt teisigi Wihuri Agri esindatavaid tootemärkide väljapanekuid:
Kramer laadurid, Hall 13, stend C44
SIP heinatöömasinad, Hall 27, stend B20
Bergmann ümberlaadimiskärud ja haagised, Hall 27, stend B30
Bomford Turner niidukid, Hall 26, stend F23

Mess on avatud:
12.–18.11.2023  iga päev kella 9-18

Rohkem infot Agritechnica messi kohta leiad kodulehelt.

Tule Agritechnica messile tutvuma uute masinate ja täppisviljeluse tehnoloogila lahendustega!

Bergmanni haagiskogurite tooteuuendused

Bergmanni CAREX, REPEX ja SHUTTLE seeriate haagiskogurid on saanud põhjalikud uuendused sööda sissevõtu ja kasutajamugavuse osas.

CAREX haagistele on lisandunud kaks täiesti uut mudelit 330 S ja 350 K. Uute mudelitega katab CAREX seeria nüüd koormamahud 31,5 m³ kuni 43 m³.

Uut REPEX seeriat esitleb Bergmann nelja mudeliga. Valik hõlmab koormamahtusid 29-35 m³. 750 mm rootori läbimõõduga ja 41 noaga lõikeseadmega, mis saavutab teoreetilise lõikepikkuse 35 mm, on REPEX üks lühima lõikega haagiskogureid.

SHUTTLE haagiskogurite valikusse lisandub neli uut väiksemat mudelit 370 S, 390 K, 410 S ja 430 K. Need laiendavad seeria tootevalikut, et hõlmata koormamahud 37 m³ – 51 m³.

EasyLoad – uus kogur

EasyLoad on uus mittejuhitav kogur, mille piid on valmistatud kõrgekvaliteedilisest polüuretaanist (PUR), mis muudab need väga paindlikuks ja kulumiskindlaks. EasyLoad koguril on lihtne disain, seda on lihtne seadistada ja hooldada. Lisaks mittejuhitavale kogurile on endiselt saadaval juhitav, terasest piidega kogur ActiveLoad. See võimaldab kasutajatel valida enda töötingimustega kõige paremini sobiva koguri tüübi.

Suurem kasutajamugavus

Tänu hüdraulilisele ajamile saab koguri kiirust juhtida sõltumata traktori mootori (PTO) kiirusest. See võimaldab juhil seada koguri ideaalse töökiiruse hetketingimuste jaoks. Lisaks täielikult ümber kujundatud ja optimeeritud valgustuskontseptsioon, mis tagab, et kõik tööpiirkonnad on täielikult valgustatud.