Wihuri Agri EPA2023 messil

sept. 26, 2023

Mess toimub 11.-12. oktoobril Tartus Eesti Rahva muuseumis

Tänavusel EPA messil Tartus tervitab teid muuseumi ees parklas John Deere X9 kombain.

Messi teisel päeval ootab Wihuri Agri meeskond teid seminarile Digitaalne agronoomia – sinu põllumajandusettevõtte kasvumootor”. Seminar toob fookusesse tänapäevased pilvelahendused ja annab vastused küsimustele: mida teha põlluandmetega, miks on andmed olulised, milliseid digitaalseid tööriistu kasutada ja kust saab digitaalse põllumajanduse oskusteavet. Rohkem infot leiad siit.

Seminar toimub 12. oktoobril kell 10.30 – 12.30 Helmi Kurriku auditooriumis (ERMi A-osa). Esinejad on Wihuri Agri tegevjuht Kristjan Ruusamäe ja Marek Linnutaja Yara Eestist. 

Aastanäitus toob kokku Eesti põllumajandussektori otsustajad ja põllumeeste kõige olulisemad koostööpartnerid. Kahe päeva jooksul tutvustatakse põllu- ja biomajanduse trende, uuendusi ning innovaatilisi tehnoloogiaid, mis aitavad ettevõtetel paremini majandada ja leida lahendusi kõige keerulisematele igapäevastele väljakutsetele.

Messil on kavas hulgaliselt huvitavaid seminare ja kohtumisi, tutvu seminaride kavaga siin: epamess.ee/seminar

Tule saa osa hooaja suurimast oma ala professionaalide kokkutulekust Tartus!