Wihuri Agri ja eAgronom alustavad koostööd

juuli 6, 2023

Arendame koos Eesti põllumajandustootjate tehnoloogilisi võimalusi

eAgronom, põllumajandustarkvara platvorm, on loonud partnerluse Wihuri Agriga, juhtiva John Deere masinate edasimüüjaga Eestis. Koostöö eesmärk on pakkuda Eesti põllumajandustootjatele kaasaegset tehnoloogiat ja andmepõhiseid lahendusi nende tegevuste optimeerimiseks ja üldise tootlikkuse suurendamiseks.

Eelised põllumajandustootjate jaoks:

  1. Täiustatud andmete kogumine: eAgronomi tarkvara integreerimine John Deere masinate ja telemaatikaga võimaldab reaalajas andmete kogumist ja analüüsi, kõrvaldades käsitsisi andmete sisestamised ja tagades täpsuse.
  2. Andmepõhised teadmised: Põllumajandustootjad saavad väärtuslikke teadmisi eAgronomi arenenud analüütikavõimaluste kaudu, mis võimaldab informeeritud otsuste tegemist ja ressursside optimeerimist.
  3. Lihtsustatud põllumajandusliku tegevuse juhtimine: Partnerlus lihtsustab põllumajandustootjate tegevuste juhtimist, pakkudes integreeritud süsteemi, mis parandab tegevuse efektiivsust ja vähendab keerukust.
  4. Jätkusuutliku tegevuse edendamine: Tänu sujuvale andmete kogumisele, analüüsimisele ja integreerimisele võimaldavad eAgronom ja Wihuri Agri säästlike põllumajandustehnikate rakendamist

Eesti põllumajandustootjad saavad eAgronomi arenenud tarkvara integreerimise abil John Deere masinatega juurdepääsu võimsatele tööriistadele, mis võimaldavad täpset ressursside juhtimist, sisendite optimeerimist ja kadude minimeerimist. Andmepõhiste teadmiste ja täppispõllumajanduse meetodite ühendamine võimaldab põllumajandustootjatel teha informeeritud otsuseid, mis soodustavad keskkonnasõbralikku majandamist, samal ajal maksimeerides tootlikkust. 

Tänu sujuvale andmete kogumisele, analüüsimisele ja integreerimisele võimaldavad eAgronom ja Wihuri Agri säästlike põllumajandustehnikate rakendamist, võimaldades põllumajandustootjatel omaks võtta taastavaid praktikaid, mis parandavad mulla tervist ja vähendavad nende tegevuse keskkonnamõju. Koos loovad nad aluse jätkusuutlikumale ja vastupidavamale tulevikule Eesti põllumajanduses.