Uued elektrilised Kramer laadurid

juuni 27, 2023

Aeg puhtaks õhuks!

Nüüd saadaval Krameri täiselektrilised rataslaadur KL25.5e ja teleskooplaadur KT144e

Elektrilistel Krameri laaduritel on digitaalne värviline ekraan, et jälgida ja seadistada masina kõiki olulisi funktsioone, nt. akumahutavuse indikaator. Mugav töökeskkond ilma heitgaasideta, minimaalne müratase ja madal vibratsioonitase. Madalad kasutuskulud ja vähene hooldusvajadus võrreldes tavapärase diiselmootoriga. Lihtne laadimisprotseduur ilma mootorikatet avamata. Laadimispesa on kergesti ligipääsetav sõiduki tagaosa küljelt.

 • Heitmevaba ja väiksem CO2 jalajälg
 • Tööaeg kuni 4 tundi ilma vahepealse laadimiseta
 • Võimalik laadida akut kuni 80% täituvuseni ca. 3 tundi

Rataslaadur KL25.5e

Patenteeritud akutehnoloogia 96 V liitiumioonaku ja võimsusega 37,5 kWh. Tänu lamedale akukatte konstruktsioonile on optimaalne vaade taha. Kiirühenduse süsteem – Smart Attach: hüdraulilised lisaseadmed on mugavalt ja ohutult ühendatud, ilma et oleks vaja kabiinist väljuda. Suurepärased jõudlusnäitajad kuni 20 km/h – kompaktsete mõõtmete ja väikese tühimassiga. Haagise mass kuni 3,5 t. Kiire laadimine tänu integreeritud laadijale kuni 9 kW. Saadaval on erinevad laadija kaablid ja adapterid.

Tehnilised andmed:

 • Kopa mahutavus (m3): 0,65
 • Kandevõime kaubaaluste kahvlitel S = 1,25 (kg): 1750
 • Töökaal (kg): alates 3880
 • Hüdraulilise mootori võimsus (kW): 23

Teleskooplaadur KT144e

Patenteeritud akutehnoloogia 96 V liitiumioonaku ja võimsusega 18 kWh või 28 kWh. Kompaktsed mõõtmed tänu sõiduki laiusele alla 1,60 m ja sõiduki kõrgusele alla 2 m. Täiuslik igakülgne nähtavus tänu suurtele akendele. Väga õrnalt kaldus mootoriruumi kaas tagab optimaalse nähtavuse paremale ja parempoolsele tagarattale. BMS – akuhaldussüsteem jälgib näiteks aku temperatuuri. Juhiabisüsteem – Smart Handling toetab tööd osaliselt automatiseeritud teleskoopliigutuse kaudu nõudlike rakenduste ajal. Suureneb akutõhusus ja ohutus ning sügav tühjenemine on välistatud. Kiire laadimine tänu integreeritud laadijale kuni 3 kW või kuni 6 kW laadimisvõimsusega. Saadaval on erinevad laadija kaablid ja adapterid.

Tehnilised andmed:

 • Kandevõime kaubaaluste kahvlitel S = 1,25 (kg): 1450
 • Virnastamise kõrgus (mm): 4301
 • Töökaal (kg): 3050 – 3250
 • Hüdraulilise mootori võimsus (kW): 23

Huvi korral võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com