Uued standardid John Deere täppispõllumajanduse lahendustel

apr. 10, 2023

Uued standardid John Deere sõidumugavusel ja täppispõllumajandus lahendustel.

Walldorf, 03. aprill 2023
2024. aasta traktorimudelite uuendustega astub John Deere jällegi sammukese edasi, integreerides täiesti uue G5 CommandCenter™ juhtmonitori kõigi 6, 7, 8 ja 9 -seeria traktoritega. Seejuures pannakse rõhku ka sõidumugavusele.

Tulevikuks valmis uue G5Plus CommandCenter™ juhtmonitoriga
Uue G5Plus CommandCenter™ juhtmonitoriga on kõigil 6-silindrilistel 6R, 7, 8 ja 9 -seeria traktoritel dokumentatsiooni võimalus, põllusisene andmevahetus, JDLink™ ühenduvus, kulunormi juhtimine, sektsioonikontroll ja AutoTrac™ baasvarustuses. 12,8-tolline G5Plus CommandCenter™ on eelmisest mudelist 33% suurem, 1080P HD-resolutsiooniga ja palju kiirema protsessoriga. Selle uuendusega tagatakse parim täppispõllumajanduse tootlikkus, kasutajasõbralikkus ja valmisolek tuleviku tehnoloogiateks.

6R mudelid
2024. aasta 6R seeria traktorid toovad endaga kaasa uuendused sõidumugavuses. Uue disainiga roolikonsool ja rool tagavad enneolematu kasutajamugavuse, eriti just transporttöödel. Lisaks on Premium ja Ultimate istmetel uus vedrustussüsteem, mis loob 2024. aasta 6R mudelitele tõepoolest uued standardid.

7, 8 ja 9 -seeria
2024. aasta 7R traktoritel on esirataste pööramise jõudlus suurenenud 50%. Seda kõike tänu suurendatud roolisilindritele, mis on kõigi 7R baasvarustuses. Sõidumugavuse täiustamiseks on 7R traktoreid võimalik tellida Reactive roolisüsteemiga, kus rooli käitumine on muudetud sarnaseks nagu autodel. Masina liikumisel tsentreerib rool ennast ise, tänu millele on sirget joont lihtsam hoida. Süsteemi on võimalik CommandCenter™ juhtmonitorist ka sisse ja välja lülitada. Lisaks on esipiduritele lisatud üks ketta paar, muutmaks pidurdamine sujuvamaks ja pidurdusteekond lühemaks. Kõigis 7, 8 ja 9 -seeria 2024. aasta traktorites saab olema ka kõrgresolutsiooniga nurgapostimonitor ja sisse-ehitatud Starfire™ 7000 vastuvõtja.

Lisainfot jagab traktorite tootejuht Joonas Pürg / tel 5448 0979 / joonas.purg@wihuriagri.com