Uus StarFire 7000 vastuvõtja

märts 8, 2023

John Deere toob turule uue, täpsema signaaliga vastuvõtja.

Viige oma äri uuele tasandile

John Deere täppispõllumajanduse lahendused algavad uuest StarFire™ 7000 vastuvõtjast. See integreeritud või universaalne vastuvõtja pakub suuremat täpsust, kiiremat hõiveaega ja 5-aastast korratavust igal hooajal. See tähendab vähem riistvara, kiiremat taastumisaega pärast varjutusefekti sündmust ning kindlust, et teie juhtrajad ja piirid ei nihku aasta-aastalt paigast. Täpsus ja korratavus muutuvad üha olulisemaks, et saavutada täpne taimede paigutus; StarFire™ 7000 pakub täiustatud TCM kalibreerimisfunktsiooni. Tänu suuremale varuosade hulgale võimaldab StarFire™ vastuvõtja jätkusuutlikku ja ökonoomset hooldust.

Parem tase kui kunagi varem: SF-RTK signaal

Uus SF-RTK korrigeeriv signaal pakub täiustatud +/-2,5 cm sõiduradade vahelist täpsust ja kuni kolm korda kiiremat hõiveaega kui varasema vastuvõtja generatsiooni puhul, kasutades SF3. Põllule jõudes saate kiiremini tööd alustada. SF-RTK pakub 100% täiustatud katvust, mis vähendab märgatavalt varjutusefekte.

Ehkki SF-RTK korrektsioon toimub satelliidi kaudu, tagab see garanteeritud 5-aastase korratavuse igal hooajal, nii et saate kasutada samu juhtradasid korduvaks sõitmiseks mitte üksnes kogu hooaja vältel, vaid ka viieaastase perioodi jooksul – see võimaldab seemnete ja toitainete täpset paigutamist, ilma tehnoradasid nihutamata ja piirjooni muutmata.

Parem SF1-signaal

SF7000™ abil on John Deere täiustanud oma baastaseme signaali SF1.

StarFire™ 7000 vastuvõtja ühildub nelja satelliidikonstellatsiooni (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo) signaaliga ja näeb taevas rohkem satelliite. Tänu sellele mõjutavad varjutusefektid seda vähem. Saate ära kasutada tuntud +/-15 cm sõiduradade vahelist täpsust.

Baasjaam RTK & Mobile RTK

Lisaks SF-RTK-le, on StarFire™ 7000 vastuvtõja endiselt ühilduv tuntud baasjaama RTK ja LTE RTK modemiga, mida John Deere pakub.

Täiustatud vargusevastane kaitse

PIN-koodi ja lukukomplekti abil pakume kahte vargusevastast kaitsefunktsiooni StarFire™ 7000 vastuvõtjate jaoks.

PIN-koodi kaitse abil saavad farmerid ja töövõtjad aktiveerida PIN-koodi funktsiooni ning määrata kordumatu neljakohaline PIN-kood, mille abil saab seadme lukust avada, sarnaselt mobiiltelefonile. Selle koodi aktiveerimine võimaldab kasutajatel seadmele ligi pääseda PIN-koodi abil. StarFire™ 7000 universaalset vastuvõtjat saab täiendavalt kaitsta mehaanilise lukukomplekti abil, mis takistab vastuvõtja volitamatut lahtimonteerimist masina küljest.

Vastuvõtja on saadaval universaalse/kaasaskantava ja integreeritud versioonina. Integreeritud versioon paigaldatakse tehases masina katusele ning universaalne vastuvõtja sobib paindlikuks kasutamiseks. Külgedel on uued praktilised käepidemed, mis muudavad masinalt masinale või töömasinale liikumise veelgi lihtsamaks. Vastuvõtja sobib uutele ja praegustele masinatele, seega saab seda kasutada kogu autopargis.

Uut StarFireTM 7000 saab tellida integreeritud versioonina uutele 2023. aasta X-seeria kombainidele. 

Lisaküsimuste korral võta ühendust tugiteenuste spetsialistiga:

Andres Jassik / tel 527 6532 / andres.jassik@wihuriagri.com

või pöördu oma piirkonna müügiesindaja poole.