Targa tehnika kodu stuudio alustab!

veebr. 24, 2023

Saade on eetris igal teisel neljapäeval algusega kell 16:00 

Uus, Targa tehnika kodu stuudio videosaadete formaat toob sinuni tooteuudiseid Wihuri OÜ poolt maale toodavatest tootemärkidest: John Deere põllu-, kommunaal- ja aiatehnika, Kramer ratas- ja teleskooplaadurid, SIP heinatehnika, Wille tänavahooldusmasinad, Bergmann, Fliegl ja Samson haagisseadmed, Eberspächer kliimatooted, John Deere’i mootoritega tööstuslikud generaatorid ja paljud muud.

Lisaks räägime saadetes Wihuri teenustest; nagu näiteks ekspertülevaatus, taastatud varuosade programm, Operations Centeri toimingukeskus ja masinate kaughaldus. Fookusesse saab võetud täppispõllumajandus ehk targa John Deere’i tehnika kasutamine parima saagitulemuse saavutamiseks. Saadetesse on oodatud oma ala spetsialistid, arvamusliidrid ja kliendid jagama omi kasutajakogemusi.

Saade on eetris igal teisel neljapäeval algusega kell 16:00 Wihuri kodulehel wihuriagri.com, sotsiaalmeediakanalites
 Youtube ja Facebook.

Esimene saade on eetris 23.02.2023.