John Deere 8R 410 on nüüd saadaval eAutoPowr käigukastiga

mai 9, 2022

Lisaks mudelile 8R 410 on ülekanne saadaval ka kolmele mudelile – 8R, 8RT ja 8RX

Maailma esimene elektromehaanilise jõujaotusega jõuülekanne on nüüd saadaval 8R mudelite tippvalikus.

Lisaks mudelile 8R 410 on ülekanne saadaval ka kolmele mudelile – 8R, 8RT ja 8RX. See on märkimisväärne samm John Deere’i teekonnal elektrifitseerimise suunas, mis on välja töötatud koostöös Joskiniga. Täiesti uus ülekandekontseptsioon, koos tööseadmete e-port ühendusega pälvis DLG (Saksamaa) AGRITECHNICA 2019 kuldmedali pärast aastaid kestnud uurimis- ja arendustegevust elektrifitseerimise valdkonnas. John Deere on leidnud ülimalt vastupidava lahenduse, mis pakub muutuvülekannet hobujõuklassis üle 400 hj. Saavutusega ei suurendatud ainult vastupidavust, vaid see mõjutab positiivselt ka üldist traktori jõudlust. Uue eAutoPowr käigukasti puhul on John Deere hüdraulika täielikult välja vahetanud elektriliste toitekanalitega komponentide vastu. Kaks harjadeta elektrimootorit on praktiliselt kulumisvabad ja jõuallika vastupidavus ületab mis tahes muid kontseptsioone, mis antud valdkonnas on varem pakutud. Lisaks lihtsustab see konstruktsiooni ülesehitust ning võimaldab paremat reaalajas tehnilist kaugdiagnostikat. Elektriajam on konstrueeritud nii, et see mitte ainult ei varusta ajamit, vaid tagab ka kuni 100 kW elektrienergiat välistele tööseadmetele 480V mis töötavad muutuva sagedusega kolmefaasilise vahelduvvooluga (AC).

Esimene tööseadis on rakenduse leidnud koostöös Joskiniga. Kombineerituna Joskini teljeveoga juhitakse lägatsisterni kahte telge elektriliselt ja kasutatakse veojõuks tankeri raskust. See tähendab suuremat haarduvust, väiksemat libisemist ja täpset jäljes sõitu. Traktor on võimeline optimaalsemalt töötama vähema lisaraskusega või suurendama tootlikkust, tänu võimalikule suuremale haakeseadise töölaiusele. eDrive süsteemi abil suudab süsteem ennetada läbilibisemist aktiveetides elektriajami ratta libisemise vältimiseks. Libisemispiiri saab määrata juht. See võimaldab süsteemil traktorit toetada püsivalt või ainult teatud juhtudel. Näiteks ülesmäge sõites.

Lisaks tehnilistele uuendustele ei jäeta tähelepanuta ka sõidumugavust. Niigi vaikses juhikabiinis väheneb müratase veelgi. Juht saab kasu ka peenest kiirusekontrollist ja paremast kiirendusest. Kuna kiirused kuni 5 km/h sõidetakse täiesti elektriliselt, on sõit väga sujuv.

Lisaküsimuste korral helista müügijuhile Joonas pürg / tel 5448 0979 / joonas.purg@wihuriagri.com

või tutvu materjalidega deere.ee kodulehel: https://www.deere.ee/et/traktorid/suur/8r-seeria-my20/8r-410/

Võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com