Eberspächer kliimaseadmed ja külmakonteinerid

mai 4, 2022

Naudi jahutatud kabiini ja transpordi tundlikke kaupasid

Kliimaseadmed järelpaigalduseks kõigile masinatele

Ainult väljapuhanud juht on hea juht. See kehtib kõigi roolikeerajate seas nii talvel kui ka suvel. Suve palavuse talutavaks muutmiseks on meil olemas lai valik kliimaseadmeid nii töömasinatele kui väikestele ja suurtele veokitele. Hea jahutus aitab hoida töökeskkonna juhisõbralikuna, säästab keskkonda ja aega ning raha. Vaiksed ja võimsad seadmed Eberspächeri tootevalikust on sobilikud pea igale kabiinitüübile.

Jahutid professionaalseks kasutamiseks toimivad sõltumata mootorist ja hoiavad kabiini temperatuuri soovitud vahemikus ka kõige palavama ilmaga. Vähene hooldusvajadus ja pikk eluiga annavad investeeringule lisaväärtust efektiivsemalt tehtud tööga ja vastavalt uuringutele ka oluliselt madalama õnnetuseriskiga.

Kõige paindlikum lahendus tundlike kaupade transpordiks

Jahutatud kaupade transport ilma sõidukit ümberehitamata. Lai tooteprogramm Eberspächeri külmakonteineritest aitab transportida lihtsalt ja samal ajal kindlalt tundlikke kaupasid nii toidu kui ka meditsiinivaldkonnas.

Integreeritud jahutuskompressor teeb konteinerist iseseisva jahutussüsteemi, mis toimib sõiduki akult või enda integreeritud akult. Võimalik on ka statsionaarsel kasutusel 230 V seinakontakti ühendus, et pikemal hoiustamisel külmakonteiner oleks koos kaubaga alati õigel temperatuuril. Igaks vajaduseks on olemas oma spetsiifiline suurus ja temperatuurivahemik. Alates 22 liitrist kuni lausa 1640 liitrini sisemahutavuselt, ning temperatuurikontroll -35 °C sügavkülmutusest kuni + 40 °C konteineritel, millel ka küttefunktsioon olemas. See on professionaalne tundliku kauba transportimise viis mugavalt ja paindlikult erinevates sõidukites ja pikaks ajaks. Seadmed on lekkevabad ja üleni desinfitseeritavad. Võimalus ka kasutada külmaahela jälgimissüsteemi Eberspächerilt, e-connected. Silm peal oma kaubal kogu tema liikumise ja ladustamise aja.

Jahutusseadmete kohta saad lisaks lugeda ka tootelehelt.

Lisainfo Eberspächeri tootejuhilt Ahti Võime, tel 525 3603 / ahti.voime@wihuri.com