Ettevalmistused põllutöödeks videopäeviku abil, OSA 2

märts 23, 2022

Videopäevik OSA 2 –  põldude ja toodete lisamine Myjohndeere.com kontole

Eelmise aasta videopäeviku projektis tutvustasime John Deere 6215R traktori omadusi ja erinevaid töid traktoriga. Koostööprojektis osales Rannus Seeme OÜ tehnikajuht Jaagup Ajaots. Videopäevikud osutusid väga populaarseteks ja sealt tekkis meil mõte, et ka 2022. aastal jagame õpetusi videopäeviku vahendusel.

Tänavuses videopäeviku projektis näitame samm-sammult kuidas valmistuda põllutöödeks ja teha taimekaitsetöid põllul. Alustame arvutitöödega; seadistame valmis Myjohndeere.com konto, õpetame kuidas lisada kontole masinaid, põlde, töökäske ja kuidas neid traktorisse saata. Edasi liigume taimekaitsepritsi ettevalmistuse juurde, juhendame pihustite valikul ja videopäeviku viimases osas teeme tööd juba põllul.

Teises videopäevikus tutvustab tugiteenuste spetsialist Andres Jassik kuidas lisada Myjohndeere.com kontole tooteid ja põlde. Videopäevik on leitav kodulehelt ning Wihuri Agri Facebookist ja Youtubest.

Vaata videopäevikut ja küsimuste korral helista Andresele telefonil 527 6532.

John Deere tehnika ostuhuvi korral võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com