Wihuri Agri aasta kokkuvõte 2021

dets. 29, 2021

Pälvisime Järvamaa Ettevõtluse auhinnagalal tunnustuse eduka startija kategoorias.

Aasta lõpus on ikka kombeks aeg korraks maha võtta ning läinud aastale tagasi vaadata. Wihuri OÜ jaoks on läinud aasta mitmes valdkonnas suuri väljakutseid pakkunud, kuid oleme suutnud eesseisnud väljakutsed edukalt lahendada ning saame käesoleva aasta lõpetada rahuloleval toonil. Kõik, mis on olnud plaanis on tehtud, samas on järgmise aasta plaanid juba ootamas.

Oleme tänavu tarninud oma headele klientidele rekordkoguse uusi traktoreid, mis on globaalseid tarneprobleeme arvestades suurepärane tulemus. Väga hästi on läinud Wille keskkonnahooldustehnika müügiga, kus mitmed, ennast tõestanud, tugevad ja töökindlad masinad on endale uued kodud leidnud. Möödunud aasta jääb meelde ka aia- ja kommunaaltehnika müügiedu poolest, kus suur osa masinaid said uue omaniku veel enne, kui need kevadel meieni jõudsid. Käivitasime ka e-poe platvormi, mille kaudu on meie klientidel ning edasimüüjatel lihtsam meie käest kaupu tellida.

Oleme teinud suuri jõupingutusi selle nimel, et parandada hooldusteenuse kvaliteeti ning varuosade kättesaadavust ja ma usun, et tehtud töö on ka vilja kandnud ning oleme seeläbi suutnud kiirel masinatööde hooajal oma klientide jaoks lahendustega olemas olla.

Ülaltoodud märksõnad on vaid pisike osa tehtud tööst, mida Wihuri OÜ töökad inimesed aasta jooksul on teinud. Tahan siinkohal tänada kogu Wihuri OÜ meeskonda, kes igapäevaselt meie klientide parimasse teenindamisse panustab. Jätkame oma inimestesse investeerimist kindlasti ka edaspidi, et suudaksime väga konkurentsitihedal turul parimaid lahendusi pakkuda.

Hea meel on tõdeda, et meie meeskonna pingutusi on märgatud. Pälvisime Järvamaa Ettevõtluse auhinnagalal tunnustuse eduka startija kategoorias. Meil on hea meel olla eeskujuks ning panustada kohaliku ettevõtluse arendamisse.

Soovin tänada kõiki meie kliente, kes on usaldanud Wihuri poolt tarnitud masinad oma ettevõtete masinaparkidesse ning kes on usaldanud meie meeskonda sobilike lahenduste leidmisel. Aitäh teile!

Soovin kõigile head vana aasta lõppu ning töist ja tegusat uut aastat!

Kristjan Ruusamäe
Wihuri OÜ
Tegevjuht