Leia õige varuosa John Deere partscatalogist

dets. 6, 2021

Leia vajaminev varuosa või detail John Deere veebikataloogist!

Arendame jätkuvalt John Deere’i varuosade kättesaadavust. Seda just selleks, et pakkuda sulle kiiret varuosatarnet ning hoida kokku sinu väärtuslikku aega.
John Deere veebikataloogist https://partscatalog.deere.com/jdrc/ leiad lihtsalt endale vajamineva detaili või varuosa sisestades varuosa koodi otsingu lahtrisse. Vali saidilt endale lähim varuosade edasimüüja: Türi, Jüri või Tartu esindus, seejärel sisesta otsingusse soovitud varuosa kood või masina seerianumber, soovitud kategooria ja lisa õige varuosa endale ostukorvi. Ostukorvi sisu saada hinnapäringuna meile e-maili teel.
Jüri varuosad /  varuosad.jyri@wihuriagri.com
Türi varuosad / varuosad.tyri@wihuriagri.com
Tartu varuosad / varuosad.tartu@wihuriagri.com

Kiire varuosade tellimuse saad teha otse oma piirkonna varuosade müügiesindajale ka e-kirja teel:

Jüri / Kaspar Penkin / tel 5196 0159 / kaspar.penkin@wihuriagri.com
Türi/ Karel Lieberg / tel 526 3442 / karel.lieberg@wihuriagri.com
Tartu / Elari-Eser Ohu / tel 5303 8195 / elari-eser.ohu@wihuriagri.com

või shoppa otse Wihuri Agri e-poes aadressil wihuriagri.shop. Tarnime varuosa sulle lähimasse pakiautomaati või saademe sulle kulleriga.

Sirvi ka eestikeelset varuosade kataloogi ja leia oma tehnikale vajaminevad: istmed, töötuled, vilkurid, peeglid ja sirmid, haakekonksud, sõrad ja vikati komplektid, põhupurusti noad, vastulõiketerad, GPS seadmed ja kabiini paigaldatavad konsoolid ning hoidikud tahvelarvuti või mobiili paigaldamiseks. Lisaks lai valik haakseadmete kinnituslahendusi, tõmmitsaid, jõuvõtuvõlle, esilaaduri lisavarustus ja varuosi, John Deere pihusteid, rihmasid, õlid-määrded ning palju muud.