Minu esimene roheline – 4. videopäevik

okt. 29, 2021

JOHN DEERE videopäevik OSA 4

Videopäeviku projekt “Minu esimene roheline” neljas ja viimane osa.

John Deere 6215R traktor tegi terve hooaja vältel erinevaid põllu- ja transporditöid Rannu Seeme OÜ tehnikapargis.
Kuna hooaeg on lõpusirgel, tutvustas  
Tartumaa müügiesindaja Tiit Aasna Rannu Seeme tehnika- ja hooldusjuht Jaagup Ajaotsale mis teenus on hooajajärgne ekspertülevaatus ja kutsus Wihuri Agri hooldetehniku ülevaatust tegema. Videos näitame mida ja miks traktori juures üle vaadatakse ning millise hinnangu hooldetehnik Tauri Ilves masinale andis.

Peale pikka töist hooaega on John Deere traktor saanud Rannu Seemne tehnikapargis hinnatud töövahendiks.

Jaagup Ajaotsa tagasiside traktorile on: “Masinaga jäime rahule, esiteks tõrkeid ei esinenud ja mulle väga meeldis telemaatikapool, et kui oli vaja informatsiooni isobusi ühendustega, et hooldustehnik sai ekraani pealt vaadata ja aitas kaasa. Ka kütusekulu oli teiste masinatega võrreldes pigem väiksem, et ma ei ole täheldanud küll ühtegi tööd, kus ta oleks rohkem kütust võtnud kui teised masinad.

Wihuri Agri tänab Jaagupit videopäeviku projektis osalemise eest ja soovib õnne 6215R traktori ostu puhul!

Mis projektiga on tegemist?

Wihuri Agri Tartumaa müügiesindaja Tiit Aasna tegi Rannu Seeme tehnika- ja hooldusjuhile Jaagup Ajaotsale ettepaneku proovida ühe hooaja vältel uut John Deere 6215R traktorit oma põldudel. Sellest kokkuleppest sündiski mõte teha videopäeviku abil ülevaade mis töid masinaga tehakse, milliseid uusi tehnoloogiad on ettevõttel avastada ning millist teenust suudab pakkuda Wihuri Agri järelturu meeskond. Plaanis on traktoriga teha järgnevaid töid: väetada, pritsida, äestada, künda ja sügisel kombaini alt ümberlaadimiskäruga vilja vedada.

Projektis osaleb Tartumaa põllumajandusettevõte Rannu Seeme OÜ. Ettevõte tegeleb sertifitseeritud teravilja kasvatusega, mida on  viljeletud üle 20 aasta. Haritavat maad on 2300 hektarit, mida aitavad harida 18 tubli töömeest. Peamiselt kannab ettevõtte masinapark New Hollandi kaubamärki ja John Deere tehnikaga kogemusi ei ole.

Neljas tegevus traktoriga on hooajajärgne ekspertülevaatus. Aeg: 19. oktoober 2021.

Vaata ka videopäeviku esimest, teist ja kolmandat osa.

Jälgi Jaagupi videopäevikut meie sotsiaalmeedia kanalites: Youtube, Facebook ja Instagram.

John Deere 6215R traktori kohta leiad lisainfot tootelehelt. Lisaküsimuste või ostuhuvi korral võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com