Eberspächer eelsoojendi traktoritele

okt. 4, 2021

Pakkumine Eberspächer eelsoojendile 5R, 6R ja 7R traktoritele

Eberspächeri tootevalikus on vedelik- ja õhksoojendid alates 2 kW kuni 35 kW agregaatideni. Soojendid, mis aitavad säästa keskkonda, kütust, aega ja raha. Autonoomsed soojendid tõstavad liikuvate töökodade efektiivsust ja hoiavad turvaliselt teel su perekonna.

Saadaval kolmanda põlvkonna Airtronic 3, mis täiendab Eberspächeri segmendile fokusseeritud tootestrateegiat täiel määral ja võtab kasutusele uue põlemiskambri tehnoloogia, uue välisdisaini ja mitmed uued omadused paremaks toimimiseks. Kõik täiendused, mida tehti põlvkonnale Airtronic 2, on olemas ka kolmanda põlvkonna soojendil.

Eelsoojendi kasulikkus:

  • Parem nähtavus ja ohutu liiklemine
  • Säästab aega, sest jäätunud aknad on minevik
  • Säästab raha, sest masin soojeneb kiiremini
  • Vähem heitgaase ja puhtam keskkond
  • Tervislik ja mugav kodusoojus alates esimesest sõiduminutist
  • Suvel kasutatav ventilatsioonina

Eberspächer eelsoojendi traktoritele

Nutijuhtimisega eelsoojendus 5R, 6R, 7R traktoritele. Sisaldab 5 kW Eberspächeri 3. põlvkonna soojendit, paigaldustarvikuid ja WEB-i põhist juhtseadet, millega võimalik jälgida masina temperatuuri, programmeerida nädala tööpäevade kütmisajad ja vajadusel teha kaughaldusega soojendile diagnostikat.

Hind koos paigaldusega alates: 1988,00 € koos KM

Loe lisaks ka tootelehelt.

Lisainfo Eberspächeri tootejuhilt Ahti Võime, tel 525 3603 / ahti.voime@wihuri.com