SABO muruniidukid, muruõhutajad ja aiatööriistad

aug. 4, 2021

Kõik SABO tooted on Wihuri Agri esindustes saadaval!

SABO tootevalikust leiad kvaliteetsed ja vastupidavad muruõhutajad, akutoitel aiatööriistad ja akumuruniidukid. Akutoitel käsitööriistad on suureks abiks nii aiatöödel kui ka kodustel remonditöödel. Neid on võimalus osta koos 6 Ah mahutavuse 40 V tööpingega Li-Ion aku ja laadijaga või ilma laadija ja akuta, kui teil juba on kodus mõni SABO akutoitel käsitööriist või aku – muruniiduk. Kõik need töötavad ühesuguste akudega.

Kogu SABO aiatehnika valik on saadaval meie esindustes!

SABO muruõhutajad 38-BV CompactLine ja 45-220 ProLine

Et muru püsiks laitmatu, vajab see vett, õhku ja küllaga toitaineid. Muru vajab regulaarset õhutamist, kulurohu ja sambla füüsilist eemaldamist, et toitained mulda pääseksid. Pakkuge oma murule seda kõike kasutades vastupidavaid ja usaldusväärseid SABO muruõhutajaid.

38-BV hind: 799 €

45-220 hind: 1499 €

SABO 40-ACCU akumuruniiduk

Kui otsid kerget, vaikset ja vinguvaba muruniidukit siis SABO 40-ACCU on sulle just õige valik. Niiduk kaalub vaid 19 kg ja rattad on varustatud kuullaagritega mis muudavad niitmise eriti lihtsaks. Niidukõrguse reguleerimine käib kõigil ratastel korraga ühest nupust. Kui juhtute kogemata mõne suurema takistuse otsa sõitma siis lülitub niidutera automaatselt välja vältimaks suuremaid kahjustusi niidukile.

Hind: 699 €

SABO MS-63 akutrimmer

SABO uus trimmer ei jäta sind muru niitmisel hätta ja masinaga kaasasoleva lõiketeraga saad ka kõrgemast heinast jagu. Selleks, et trimmerdamine eriti mugav oleks on komplektis kaasas ka rakmed ning kasutamise lihtsustamiseks on sel ergonoomiline ja enda pikkuse järgi reguleeritav käepide.

Hind ilma akuta: 299 €

Hind koos aku ja laadijaga: 499 €

SABO LB-934 akulehepuhur

SABO uus lehepuhur on väga kerge ja eriti võimas tööriist. Sellega saad lisaks lehekoristusele puhastada näiteks murutraktorit niitmisjääkidest ja miks mitte talvel koheva lumega kõnniteed puhastada või auto lumest puhtaks puhuda. Raskema töö jaoks on olemas eriti võimas ”Turbo” funktsioon ja pikema töö jaoks saab võimsusregulaatori soovitud tugevuse peale lukustada.

Hind ilma akuta: 199 €

Hind koos aku ja laadijaga: 399 €

SABO HC-66 akuhekilõikur

SABO uus hekilõikur on suureks abiliseks koduaia hekkide korrashoiul ja ilupuude kujundamisel. Hekilõikuri hea kaalujaotus, reguleeritav käepide ja pikk lõiketera muudavad hekipügamise väga lihtsaks ja nauditavaks.

Hind ilma akuta: 279 €

Hind koos aku ja laadijaga: 479 €

SABO CS-25 akukettsaag

SABO uus kettsaag on vajalik abimees aiatöödel ja küttepuude varumisel. Eriti heaks abiliseks on see ehitus- ja remonditöödel siseruumides, kuna müratase on bensiinimootoriga analoogidest madalam ja mis kõige olulisem, see ei tekita üldse vingu. Saega on komplektis kaasas nii 250 mm kui ka 350 mm juhtlatt koos ketiga, et iga töö saaks tehtud.

Hind ilma akuta: 299 €

Hind koos aku ja laadijaga: 499 €

Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu.

Loe toodete kohta lähemalt SABO tootelehelt või tule tutvu toodetega meie esindustes Jüris, Türil ja Tartus.

Küsi lisainfot aia-, golfi- ja kommunaaltehnika müügiesindajalt Simo Soop, tel 5591 5117 / simo.soop@wihuriagri.com

Võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com