Bergmann GTW430 ümberlaadmishaagis

aug. 4, 2021

Asendamatu töövahend viljalogistikas.

Ümberlaadmishaagis on suuremahulise viljakoristuse ajal võtmetähtsusega seade viljalogistikas, haagis aitab vähendada kombainide seisakuid ja aitab tarnida kogutud saaki kiiremini kuivatitesse või ladudesse.

Bergmann GTW430 ümberlaadmishaagis on tootja valikus suurim omasugune, mille mahutavus on 43 m3 ja teravilja ümberlaadmise kiirus 1100 t/h, mis teeb sellest haagisest ühe tõsise ja kiire abivahendi kiirel viljakoristushooajal.

GTW430 haagist iseloomustab suur paindlikkus ja kasutusmugavus, ümberlaadmiskonveier diameeriga 500 mm on terves pikkuses hüdrauliliselt liigutatav. See hõlbustab haagise laadimist ja vilja väljalaadimist. Kolmesillaline hüdraulilise vedrustusega alusvanker tagab sujuva liikumise ka rasketes tingimustes, näiteks künklikul põllul. Hüdrauliline koormakate lisab mugavust näiteks ootamatu vihmasaju korral, operaator saab istmelt lahkumata kiirelt katta koorma veekindla kattega.
Bergmann tootevalikus on neli mudelit ümberlaadmishaagiseid alates 21 m3 kuni 43 m3 mahuni:  https://www.bergmann-goldenstedt.de/en/products/product-range/transfer-trailers/  ja GTW430 https://www.bergmann-goldenstedt.de/en/products/product-range/transfer-trailers/gtw-430/

Vaata lisainfot eestikeelsest trükisest.
Pilt on illustreeriv.

Võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com