Nutikas töökaaslane Wille 675Δ

aug. 2, 2021

Wille 675Δ – suurem, võimsam ja nutikam Delta-seeria masin

Vilakone tutvustab Wille populaarse 600-seeria uue põlvkonna keskkonnahooldusmasinat Wille 675.
Uusim mudel kuulub muudatusi tähistavasse Delta seeriasse ning järgneb eelmisel sügisel välja tulnud väiksemale mudelile Wille 475.

Uudses masinas on mõnede uute funktsioonide kõrval samad jõudlust, ohutust ja keskkonnasõbralikkust parandavad omadused, kuid suuremas ja parema töövõimega masinas.

Wille 675-l on juba sõsarmudelilt tuttav ruumikas ja ergonoomiline kabiin, mille kohta oleme klientidelt saanud palju positiivset tagasisidet. „Kabiin ümbritseb kasutaja tööd tõhustavate ning tööergonoomikat täiustavate nutikate omadustega,“ ütleb Vilakone disainijuht Jesse Suonsivu.

Nutikad omadused jätavad varem kasutaja vastutusel olnud rutiinsed ülesanded masina automaatika hooleks. See aitab juhi tööd enneolematult tõhustada ja juhil paremini masina ümbrust märgata, et vältida võimalikke ohte.

Lisaks varasematest mudelitest tuttavale juhtimist hõlbustavale pedaalimoodulile Smart Drive on masinal uus omadus: Smart Flow, mis reguleerib mootorihüdraulika väljundit automaatselt vastavalt masina kiirusele. Näiteks liivatades hoiab automaatika liivatamistulemuse ühtlase isegi juhul, kui masina sõidukiirus vaheldub.

Töö jaoks optimeeritud püsikiiruse regulaatoril Smart Cruiser võib lasta automaatselt hoolitseda masina täpse ja ühtlase edasiliikumise eest, nii saab juht paremini keskenduda näiteks tööseadme liigutuste juhtimisele. Valikuna on masinatele saadaval nutikas Smart Lube – automaatika jälgib masina kasutamist ja reguleerib keskmäärimissüsteemi tööd selle järgi nii, et määret ei kulu asjatult.

Kõiki juhtkangi funktsioone saab hõlpsasti kohandada nii tööseadme kui ka kasutaja järgi.

„Juht ei pea töö ajal otsima eri funktsioonide lüliteid, vaid isegi mitme tööseadme samaaegne kasutamine sujub mugavalt juhtkangi nuppudega. Wille 675 oskab ka öelda juhile reaalajalise mootorihüdraulika vooluhulga, nii on tööseadmesse lihtsam suunata just õige kogus võimsust,“ räägib Wille tootegrupi tootejuht Janno Broberg masina uutest omadustest.

Wille 675 jõuallikas on osakestefiltri ja SCR-katalüsaatoriga, uusima heitmeklassiga Stage 5 105-kilovatine Kohleri diiselmootor, mille jõumoment on 650 uskumatut njuutonmeetrit. Rangetest heitenormidest jääb masin allapoole ilma heitgaasitagastuseta (EGR).

Nagu ka teistel Wille mudelitel võib kütusena kasutada keskkonda vähem koormavat, 100% HVO-lisandiga taastuvat biodiislit.

Masinate valmistaja Vilakone Oy on osa ettevõttest Wihuri Oy Tekninen Kauppa, mis müüb ja hooldab Wille masinaid Soomes. Lähemalt loe meie uue masina kohta tootelehelt: Wille 675Δ

Lisainfot Wille toodete kohta annab tootejuht Janno Broberg, tel 5379 9035 / janno.broberg@wihuriagri.com
Ostusoovist anna märku Wille müügiesindajale Simo Soop, tel 5591 5117 / simo.soop@wihuriagri.com

Võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com