Targad sõiduvõtted tõid jaanipäevaks preemia

juuni 30, 2021

John Deere’i kütusegarantii programm aitab ettevõtte traktoripargi kütusekulu kontrolli alla saada.

”Ostes uue John Deere 6R, 7R või 8R traktori ja liitudes FarmSight Basic+ või Ultimate teenuselepinguga ning andes nõusoleku masina andmete jälgimiseks oletegi liitunud meie kütusegarantii programmiga,” selgitab Wihuri Agri traktorite tootejuht Marek Peensalu.

Programmis peab John Deere kahte erinevat avestust: põllutööd ja transporditööd, sest masina seadistused on nende tööde puhul erinevad. Kütusegarantii programmis on kahe aasta jooksul osalenud ligi paarkümmend traktorit ja boonusväljamakseid on tehtud vahemikus 394 – 10 000 eurot. Hetkel on jooksvalt käimas 85 kütusegarantii programmi. Väljamakseid on tehtud nii ülekulutatud kütuse eest kui ka efektiivsusboonusena väiksema kütusekulu eest. Loe kütusegarantii programmist lähemalt siit.

Tänavu juunis andsime üle kaheksa boonustšekki millest kaks läks Lõuna-Eestisse:

Hurmi Agro OÜ-le Põlvamaal ja Päikesepõld OÜ-le Tartumaal.

Piirkonna müügiesindaja Kristjan Reinhold on rõõmus: ”Hea, et teadlikkus säästvatest sõiduvõtetest on populaarsust kogumas. Pole ju mõtet transporditöödel lisaraskust kaasas vedada ja seeläbi rohkem kütust kulutada. Just praegusel silo- ja koristushooajal tasub seda transporditöödel meeles pidada.”

Oma kasutajakogemust jagab Hurmi Agro OÜ tegevjuht Marek Kruusla: ”8R on kõige suurema tühikaaluga masin oma klassis. Sellest tulenevalt annab see masin kõige paremad veoomadused rasketes töötingimustes. Kütuse säästu programm oli heaks üllatuseks. Kasutasime masinat oma parimate oskuste järgi, ilma kütusegarantiile mõtlemast.”

Arvo Laul Päikesepõld OÜ-st rääkis kuidas kütusesääst John Deere 6250R-ga saavutati:

“Sõltuvalt tööst, viisime miinimum pöörded kergetel töödel võimalikult madalale ja rasketel töödel tõstsime miinimumpöörete piiri kõrgemale vastavalt sellele kuidas töö nõudis. Külvi ajal hoiame rehvirõhud madalad.”

Arvo Laul

tegevjuht, Päikesepõld OÜ

Wihuri Agri meeskond on pühendunud sellele, et John Deere-i masinate omanikud saaksid esmaklassilise koolituse just optimeerimise osas, sest hoolime oma kliendi ettevõtte kasumlikkusest ja keskkonna jätkusuutlikkusest.

Kui vajad nõustamist milliste töövõtetega saavutada efektiivne kütusekulu, siis võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com