Minu esimene roheline – videopäevik

mai 19, 2021

JOHN DEERE videopäevik OSA 2

Videopäeviku projekt “Minu esimene roheline” teine osa.

John Deere 6215R traktor jätkab oma töid Rannu Seeme OÜ tehnikapargis. Mais on selle traktoriga ettevõttes plaanitud pritsimistööd. Lisaks õpetame tehnika- ja hooldusjuhile Jaagup Ajaotsale  kuidas tasuta veebiplatvormi MyJohnDeere.com abil töökäske koostada ja neid traktorisse saata ning vastu võtta. Pritsimistöödel on vajalik tagada operaatorile kabiinis ohutu töökeskkond, just seetõttu aitas Tartumaa müügiesindaja Tiit Aasna traktorile paigaldada aktiivsöega filtri.

Mis projektiga on tegemist?

Wihuri Agri Tartumaa müügiesindaja Tiit Aasna tegi Rannu Seeme tehnika- ja hooldusjuhile Jaagup Ajaotsale ettepaneku proovida ühe hooaja vältel uut John Deere 6215R traktorit oma põldudel. Sellest kokkuleppest sündiski mõte teha videopäeviku abil ülevaade mis töid masinaga tehakse, milliseid uusi tehnoloogiad on ettevõttel avastada ning millist teenust suudab pakkuda Wihuri Agri järelturu meeskond. Plaanis on traktoriga teha järgnevaid töid: väetada, pritsida, äestada, künda ja sügisel kombaini alt ümberlaadimiskäruga vilja vedada.

Projektis osaleb Tartumaa põllumajandusettevõte Rannu Seeme OÜ. Ettevõte tegeleb sertifitseeritud teravilja kasvatusega, mida on  viljeletud üle 20 aasta. Haritavat maad on 2300 hektarit, mida aitavad harida 18 tubli töömeest. Peamiselt kannab ettevõtte masinapark New Hollandi kaubamärki ja John Deere tehnikaga kogemusi ei ole.

Teine töö masinaga on talinisu taimekaitsetööd. Aeg: 6. mai 2021.

Vaata esimest videot siit.

Jälgi Jaagupi videopäevikut meie sotsiaalmeedia kanalites: Youtube, Facebook ja Instagram.

Vaata John Deere 6215R traktori kohta lisainfot tootelehelt. Lisaküsimuste või ostuhuvi korral võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com