Alustab Wihuri Agri raadiosaade Ring FM-s

mai 5, 2021

Kuula esimest saadet 8. mail kell 11:00 Ring FM-s ja viies sõsarkanalis.

Juba sel laupäeval, 8. mail kell 11:00 on eetris esimene Wihuri Agri “Targa Tehnika kodu” audiosaade Ring FM-s ja viies sõsarkanalis üle Eesti.

Alates maist toome kahel laupäeval kuus tunniajase saate raames kuulajateni põnevad tehnikauudised, räägime põllutehnika hooldusest, kütusest ja masinate lisatarvikutest-seadmetest, jagame praktilisi nõuandeid masinate seadistamiseks ning juhendame kuidas alustada täppisviljelusega.

Esimesed saated jõuavad kuulajateni 8. ja 22. mail algusega kell 11:00.

Esimeses saates räägivad traktorite tootejuht Marek Peensalu ja järelturu juht Antti Kelner traktorite lisaseadmetest ja tarvikutest, et pöörata tähelepanu operaatori tervisele, kasutajamugavusele ja parematele töötingimustele pikkadel tööpäevadel. Mehed sirvivad trükisooja “Traktorite varuosad 2021” kataloogi ning teevad ülevaate saadaolevatest varuosadest.

Ring FM on populaarne kohalik raadio, mis katab koos 5 sõsarkanaliga ära enamuse Eesti mandriosast Lõuna-Eestist Põhja-Eestini.
Ring FM-i kuulaja eelistab eestimaist, huvitub kodukandis infost ja maaelust ning elab keskmisest tõenäolisemalt eramajas. Gruppi kuuluvad veel RaadioTre, Kesk-Eesti Treraadio, Põhja-Eesti Treraadio, Treraadio Pärnu ja RuutFM.

Wihuri Agri “Targa Tehnika kodu” raadiosaade levib kõikides Ring FM kanalites üle Eesti.