Uue põlvkonna keskkonnahooldusmasin Wille 475Δ

mai 4, 2021

Just nüüd on õige aeg tellida Wille 475 uudismudel sügis-talviseks tänavahoolduse hooajaks.

Täiesti uuendatud neljanda põlvkonna keskkonnahooldusmasinas on fookuses ja uuel tasemel kasutajamugavus:

  • Uus disain ja parem nähtavus
  • Masina- ja juhispetsiifilised profiilid
  • Neli sõidurežiimi vastavalt tööülesannetele
  • Elektrooniline hüdrojagaja juhtimine
  • Elektriliselt juhitav jõuülekanne

Täiesti uuendatud Wille 475-s on põhimõte olnud muuta Vilakone populaarseim mudel veelgi mugavamaks töökohaks operaatorile. Wille 400 seeria uusim täiendus jääb varasemate mudelite ees silma nii tehnoloogia kui välimuse osas. Tõepoolest, neljanda põlvkonna Wille on saanud Kreeka tähestiku Delta neljanda tähe sümboli, mis matemaatilise märgina kirjeldab ka muutusi.

Uus avar kabiin
Panoraamkabiin pakub veelgi paremat nähtavust tänu kumeratele eesmistele ja tagumistele akendele, klaasuksele ja langetatud armatuurlauale. Klaasuks on varustatud lükandaknaga ning kabiini ülemistest nurkades on täiendavad LED-tagatuled. Kabiinis on ka madalam müratase ja ergonoomiliselt paigutatud juhtnupud.

Lihtne hooldus
Kaitsmed asuvad kabiini paremal küljel, millele on luugi kaudu hõlbus juurdepääs väljastpoolt. Wille masinate mootorikate avaneb täielikult, muutes vedeliku taseme kontrollimise mootoriruumis ja masina hooldamise lihtsamaks.

Keskkonnasäästlik
Wille 475 mootoriks on kübemefiltriga ja katalüsaatoriga V etapi nõuetele vastav 55 kW diiselmootor Kohler. Selleski masinas, nagu ka teistes Wille mudelites, võib kasutada ka teise põlvkonna 100% HVO biodiislit.
Masinal on Danfossi elektriliselt juhitav jõuülekanne. Uus tehnoloogia kasutab paremini ära mootori ideaalset tööpiirkonda, võimaldades paremat efektiivsust ja madalamat kütusekulu. Uue funktsioonina saab juht valida sobivaima töö järgi nelja sõidurežiimi vahel. Neil kõigil on ka püsikiiruse hoidja. Seisupidur lülitub automaatselt sisse ka siis, kui sõidusuund on neutraalasendis. Suur tehniline uuendus on elektriliselt juhitav laadurijagaja. Juht saab valida oma tõste- ja langetamiskiiruse ning kiirenduse. Vastavaid seadeid saab valida ka kopa pööramiseks.

Standard- ja lisavarustus
Standardvarustuses on mootori ja silindri hüdraulika eesmisele ja tagumisele masina osale, väljalülitatav tagurdussignaal, programmeeritav automaatlaaduri vedrustus, hoolduse meeldetuletus ja rooli reguleerimine üles, alla ja sügavusele. Wille 475-l on lai valik lisavarustust. Uute funktsioonide hulka kuuluvad immobilisaator, kabiini ülemistesse paneelidesse integreeritud LED-hoiatustuled ja ekraaniga juhitav tsentraalne määrimissüsteem ning laaduri valmidus.
Loe lisainfot tootelehelt, klikka siia.

Just nüüd on õige aeg Wille 475 uudismudeli tellimine uueks, sügis-talviseks tänavahoolduse hooajaks. Masinad valmivad Soomes, Loimaal Vilakone OY modernses tehases. Masina tarne on 2-3 kuud.

Lisainfot Wille toodete kohta annab tootejuht Janno Broberg, tel 5379 9035 / janno.broberg@wihuriagri.com
Ostusoovist anna märku müügiesindajale Simo Soop, tel 5591 5117 / simo.soop@wihuriagri.com

Võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455   / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com