Traktorite varuosade kataloog

apr. 6, 2021

Leia traktorile varuosa või lisavarustus mugavalt varuosade kataloogist.

Teie masinapargi korrasolek ja tipptasemel jõudlus on põllumajanduse elushoidmise ja toidutootmise seisukohalt suure tähtsusega.

Wihuri Agri meeskond seisab hea selle eest, et teie igapäevased toimetused ei jääks toppama ega masin peaks väärtuslikke tunde põllul seisma, oodates varuosi. Just sellepärast oleme koostanud John Deere traktorite varuosade kataloogi kuhu kogusime kokku olulised varu- ja kuluosad, lisaseadmed ja -tarvikud.

Kataloogi saad vaadata meie kodulehelt ja trükitud kataloogi saad endale tellida varuosade müügiesindaja, hooldetehniku või müügiesindaja käest. Pistame kataloogi sulle posti või toome kliendikülastuse käigus. Varustame kõik hooldebussid varuosade kataloogidega.

Varuosade kataloogist leiad: traktori istmed ja istmekatted, töötuled, vilkurid, peeglid ja sirmid, külmikud ja põrandamatid, GPS seadmed ja kabiini paigaldatavad konsoolid ning hoidikud tahvelarvuti või mobiili paigaldamiseks. Lisaks lai valik haakseadmete kinnituslahendusi, tõmmitsaid, jõuvõtuvõlle, esilaaduri lisavarustus ja varuosi, John Deere kvaliteetseid käsitööriistu, õlid-määrded, akud ja eelsoojendid ning palju muud.

Kõik tooted on varustatud tootekoodi ja hinnaga. Nii on sul mugav meile kohe õige koodiga tellimus esitada. Hindadele lisandub käibemaks.
Kataloogis räägime lahti REMAN taastatud varuosade ja ekspertülevaatuse põhitõed ning jagame mitmeid ekspertnõuandeid.
Näiteks: ”Kas teadsid, et saad nüüd oma StarFire™ vastuvõtjat ja GreenStar™ ekraani John Deere PIN-koodisüsteemiga kaitsta?”

Küsi vandaalikaitse võimalustest täpsemalt oma piirkonna hooldemeistrilt või varuosade müügiesindajalt.

Sirvi kataloogi ja telli tooted oma piirkonna varuosade müügiesindaja käest või meie e-poest wihuriagri.shop.

Jüri / Kaspar Penkin / tel 5196 0159 / kaspar.penkin@wihuriagri.com
Türi/ Karel Lieberg / tel 526 3442 / karel.lieberg@wihuriagri.com
Tartu / Elari-Eser Ohu / tel  5303 8195 / elari-eser.ohu@wihuriagri.com