Digitaalne täppisviljelus uue äpiga

märts 3, 2021

Solorrow pakub hinnasõbralikku ja väga lihtsat lahendust.

Uue, asukohapõhise äpiga, mille arendajaks on Saksamaa start-up ettevõte Solorrow, saavad põllumehed lihtsamalt luua muutnormiga aluskaarte väetamiseks või teisteks toiminguteks ja jagada neid  John Deere Operations Center- iga. JDOC kaudu saab kaardid saata juhtmevabalt masinatesse põllul, et väetiseid ja taimekaitsevahendeid saaks kasutada säästlikumalt ning loodusele jätkusuutlikumalt.  

Tarkvara ja äppide arendamine on muutumas järjest olulisemaks täppisviljeluses. Solorrow pakub hinnasõbralikku ja väga lihtsat lahendust, mis lubab kasutajatel kiiresti leida põllud ja nende piirid kaardivaatest tahvelarvutis või nutitelefonis.  Valitud põllud jagatakse viieaastase biomassi andmete põhjal erinevate mulla tüüpide alusel ja selle põhjal saab koostada väetamis-  ja pritsimiskaarte. Need kaardid saab saata äpist John Deere Operations Centerisse ja sealt juhtmevabalt valitud traktorisse. John Deere-i täppisviljeluse ekraan võtab vastu vastava kaardi ja vastavalt asukohale põllul juhib normikontrolleriga väetisekülvikut või -pritsi.

See koostöö Solorrow äpi ja John Deere-i täppisviljeluse osakonna vahel ei oma ainult põllumajanduslikke eeliseid. See demonstreerib ka lihtsat andmevahetust erinevate tootjate ja tarkavarade vahel, mis on täna võimalik ja praktiline. Äppi kasutades on põllumeestel alati täielik ülevaade oma andmete hulga ja omandi üle. Uue äpiga liidavad Solorrow ja John Deere turunduse ja müügitegevuse. See lubab John Deere-i edasimüüjatel pakkuda oma klientidele laiemat valikut täppsiviljeluse lahendusi ja ühtlasi annab klientidele võimaluse võita maksimaalset kasu konsultatsiooni-, tugiteenuste ja tehnilise toe abil.

Lisainfot jagab tugiteenuste spetsialist Andres Jassik, tel 527 6532, e-mail: andres.jassik@wihuriagri.com