Wihuri OÜ on Eberspächeri maaletooja

jaan. 4, 2021

Wihuri OÜ on alates 1.01.2021 Eberspächer ning Kalori soojendus- ja jahutustoodete ametlik maaletooja Eestis.

Tootevalikus on sõidukite soojendus- ja jahutusseadmed: autonoomsed ning elektrilised soojendid, jahutid ja jahutuskastid ning soojendus- ja jahutusseadmed veesõidukitele.

Kolmanda põlvkonna vedeliksoojendid Hydronic 3 – vaiksed, kiired ja nutilahendustega juhitavad küttesüsteemid, mis tagavad mootori hea käivitumise ja mugava salongi. Töökindlad ja ökonoomsed õhksoojendid Airtronic, mille pikk eluiga ja madalad käitamiskulud aitavad säästa keskkonda, pakkuda mõnusat sisekliimat ja hoida turvaliselt soojas tundlikku kaupa.

Eberspächer on üks juhtivatest sõidukikütteseadmete ning busside kliimaseadmete arendajaid ja tarnijaid maailmas. Ettevõtte enam kui 150 aastane tootmiskogemus ja uuendusmeelne tootearendus aitab luua lahendusi sõiduautodele, veokitele, veesõidukite ning põllumajandus- ja töömasinatele, millega tagada meeldiv kliima nii juhtidele, puhkajatele, vedajatele kui ka kaubale. Kontsernis töötab ligikaudu 10 tuhat töötajat 80 ettevõttes 29 riigis. Kütteseadmete tehas asub Saksamaal, Baden-Württembergi liidumaal Esslingenis.

Wihuri OÜ alustab uue tootegrupiga 2021. aasta alguses, ent tootegrupp on Wihuri OY tootevalikus olnud enam kui 50 aastat, tuues head tootetundmist ning pikaajalist kogemust Soome turult edasi ka Eesti maaletoojale. Müüme tehnikat, lisaseadmeid ja varuosi ning teostame toodete paigaldust ja garantiitöid.

Lisainfot Eberspächer ja Kalori toodete kohta annab tootejuht Ahti Võime, tel 525 3603 / ahti.voime@wihuri.com 

Airtronic 3

Hydronic 3