TG seeria lägatanker Samsonilt

nov. 30, 2020

Kvaliteet, suur jõudlus ja usaldusväärsus on uue SAMSON TG seeria tankeri tunnused.

Samson TG seeria mudelid on mõeldud mitmekülgseks kasutamiseks ja tõhusaks läga mahapanekuks!

Samson TG seeria lägatankereid on saadaval kaks mudelit; TG 18 ja TG 20. Tankeri mahud on vastavalt 18 m3 ja 20 m3. Samson TG seeria disain on välja töötatud silmas pidades kaalujaotust, tugevust ja kasutajamugavus. Tankerite iseloomulikud tooteomadused on hüdrauliline šassii ja suured pidurid, mis muudavad lägatankeri lihtsaks ja paindlikuks. Elektrooniline rataste sundpööramine (saadaval lisana) ja tandemsilla asukoht tagab optimaalse kaalu ülekande traktorile ning aitab kaasa TG tankeri heale manööverdusvõimele nii läga laotuse kui ka transporttööde ajal.

Mahuti sisemus on töödeldud liivapritsiga, krunditud ja epoksiidiga kaetud. Väliskülg on liivapritsiga töödeldud, krunditud ja värvitud. Põhjalik pinnatöötlus nii seest kui väljast tagab mahutile maksimaalse vastupidavuse isegi keerulistes töötingimustes ja annab tankerile pika kasutusea. Mahuti puhastamine on väga lihtne, mis lõppkokkuvõttes tähendab ka madalaid hoolduskulusid.
Kuna TG paagi konstruktsioon on lihtsam, on selle hind soodsam PG II lägatankeritest. Küsi pakkumist on piirkonna müügiesindajalt.

Samson TG mudelitel on kasutusel uus SM5000 terminal, mis on Samsoni enda poolt toodetud.  SlurryMaster 5000 on 7-tollise puutetundliku ekraaniga ja multifunktsionaalne navigatsioonirattaga juhtplokk. Uus kontroll-seade võimaldab kasutajal ühendada vooluhulgamõõturi ja kasutada SAMSONi automaatset doseerimise süsteemi (Auto Dosing). Süsteem on intuitiivne, kasutajasõbralik ja funktsionaalne.

TG-seeria tankeritele ei ole võimalik tellida teleskoop-imunoolt. Kõik muud laadimislahendused on saadaval!

Küsi lisainfot ja pakkumist oma piirkonna müügiesindajalt:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455  / rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com