PEATAMATU esma-esitluse video ja pildid

okt. 29, 2020

Vaata PEATAMATU seeria esma-esitluse videot ja pilte

8. oktoobril esma-esitlesime Wihuri Agri Tartu esinduses John Deere uusi 7R ja 8R seeria traktoreid; 7R 330, 8R 410 ja 8RX 370. Traktoreid tutvustas tootejuht Marek Peensalu.
Tegevjuht Kristjan Ruusamäe ning tootejuhid Marten Musta ja Marek Peensalu rääkisid veel Wihuri Agri teenustest; soodsast JDFinancial tehasefinatseeringust, Ekspertülevaatuse kampaaniast “Sinu masin on Heades Kätes” ja Kütusegarantii programmist (videos alates 0:53).

Materjalikäitlusseadmete tootejuht Janno Broberg tutvustas uut Kramer teleskooplaadurit KT457 ning kõigest nädal varem Eestisse saabunud kommunaalhooldusmasinat Wille 465 (videos alates 1.06). John Deere pilveteenustest ja MyJohnDeere.com tasuta veebiplatvormist kõneles otse-ülekandes tugiteenuste spetsialist Andres Jassik (videos alates 1:18).

Esitlusest tegime otse-ülekande kodulehel ja facebookis.

Kui sul jäi ülekanne nägemata, siis saad seda igal ajal järelvaadata siinsamas lehel. Päevast tegi pilte fotograaf Egert Kamenik, klikka end pildigaleriisse siit.