Targa tehnika kodu podcast

juuli 13, 2020

Eesti esimene põllu- ja aiatehnika podcast alustab!

Kiire elutempo loob meile sageli piiranguid ja sunnib väärtuslikku infot kuulama auto- või traktoriroolis, jooksurajal või rattasadulas just sulle sobival ajal – kõlab tuttavalt ent samas ahvatlevalt mugavalt?
Just seetõttu oleme ellu kutsutud Eesti esimese põllu- ja aiatehnika podcasti Targa tehnika kodu.

Wihuri Agri meeskond on otsustanud rääkida tehnikast otse ja omadega – anname nõu kuidas masinaid seadistada, milliste optimeerimisvõtetega saavutada parim tööjõudlus, kuidas alustada täppisviljelusega, millised põllu- ja aiatehnika uudismudelid turule tulemas ning miks tasub peale niiduhooaega oma murutraktor korralikult enne talvekorterisse panemist üle vaadata.
Teemasid, millest teile audiosaateid salvestama hakkame, on palju.

Targa tehnika kodu taskuhäälinguid saad kuulata meie:

Vali endale sobivaim kanal, salvesta see oma lemmikuks ja peagi on uued audiosaated sinu ees. Sul peab olema vaid nutitelefon, tahvelarvuti või arvuti, ning Targa tehnika kodu podcasti kuulamine võib alata!

Esimest kolme Targa tehnika kodu audiosaadet kuula siit, klikka allpool pildile.