John Deere väiketraktorite uuendused

juuli 1, 2020

Uutel väiketraktoritel keskkonnasõbralik mootor ja väiksem kütusekulu

John Deere on 2020. aastal uuendamas 13 väiketraktori mudelit kuues mudeliseerias võimsusvahemikus 25 kuni 66 hobujõudu. Peamine muudatus on ajendatud viimastest V etapi heitkoguste määrustest Euroopas, mille eesmärk on piirata ülitähtsate tahkete osakeste heitkoguseid üle 25 hobujõulistel (19kW) mootoritel.  John Deere’i kompakttraktorid, mille võimsus on vähemalt 25 hobujõudu – 1026R ja 2026R, jäävad samaks, kuid uus 3025E väiketraktor vastab juba uuele standardile.

Teised John Deere’i 2R ja 3R seeria mudelid, mille võimsus on üle 25 hj, saavad uue Yanmari 1,6-liitrise kolmesilindrilise TNV-seeria diiselmootori, millel on suur pöördemomendi varu, pakkudes palju jõudu ja taludes suurt koormust.

Uus keskkonnasõbralik mootor kasutab uusimaid mootoritehnoloogiaid, et parandada masina kütuse- ja ülapidamiskulusid ning tagada optimaalne jõudlus. Sarnast mootori järeltöötlussüsteemi (diislikütuse tahkete osakeste filter (DPF) ja diislikütuse oksüdatsiooni katalüsaator (DOC)) on edukalt kasutatud John Deere’i suurematel põllumajandustraktoritel. See tagab automaatselt madalama heitgaaside taseme, vähendab mürataset ja vastab kõigile kehtivatele V-etapi heitkoguste standardi nõuetele.

John Deere’i väiketraktorite mudelivaliku tipus on uued 4052M ja 4052R suurema, 2,1-liitrise, neljasilindrilise DPF-mootoriga traktorid. See on sama, mis olemasolevatel 4-seeria mudelitel 4066M ja 4066R.

Lisaks uuele mootorile varustatakse 3R- ja 4R-seeria väiketraktorid uue eThrottle funktsiooniga, mis on integreeritud eHydro käigukasti. See funktsioon on loodud selleks, et muuta traktor kütusesäästlikumaks, vaiksemaks ja tõsta kasutusmugavust. Lihtsa nupuvajutusega on mootori pöörlemiskiirus mugavalt ühendatud pedaali asendiga, nii et pedaali vajutamise ajal saab mootori pöördeid ja traktori kiirust suurendada.

Valitud mudelitel muudab auhinnatud Hitch Assisti süsteem haakeseadmete ja haagiste ühendamise traktori tagumise haakekonksu või kolmepunktiühendusega kiiremaks, lihtsamaks ja turvalisemaks. John Deere’i kompaktsete traktorite muude kõrgtehnoloogiliste funktsioonide hulka kuuluvad töörežiimid LoadMatch, MotionMatch ja SpeedMatch, mis tagavad maksimaalse mitmekülgsuse paljudes traktorirakendustes.

Tule tutvu uue mudeliga 4052R meie Jüris esinduses.

Kõiki uuendatud väiketraktori mudeleid on võimalik tellida, küsi lisainfot aia-, golfi- ja kommunaaltehnika müügiesindajalt
Simo Soop, tel 5591 5117 / simo.soop@wihuriagri.com

Soovi korral võta ühendust oma piirkonna müügiesindajaga:

Rene Post / Harju- ja Raplamaa / tel 5385 2455 rene.post@wihuriagri.com

Maiko Teller / Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaa  / tel 5865 0051 / maiko.teller@wihuriagri.com

Priit Valts / Lääne-Virumaa, Järvamaa / tel 5910 8444 / priit.valts@wihuriagri.com

Kristjan Kokk / Jõgeva- ja Viljandimaa  / tel 5359 5063 / kristjan.kokk@wihuriagri.com

Tiit Aasna / Ida-Virumaa ja Tartumaa / tel 5855 2656 / tiit.aasna@wihuriagri.com

Raido Rätsep / Põlva-, Valga- ja Võrumaa / tel 5308 1810 / raido.ratsep@wihuriagri.com