Wihuri OÜ on John Deere-i ametlik edasimüüja Eestis

apr. 1, 2020

John Deere-i äritegevuse üleminek Danish Agro ja Wihuri Grupi vahel saab teoks alates 01.04.2020.

Ülemineku käigus on Wihuri OÜ omandanud Baltic Agro Machinery OÜ’lt John Deere kaubamärgiga seotud äritegevuse. Wihuri OÜ kaubamärgiks Eesti turul on Wihuri Agri. Wihuri Agri kuulub soome emaettevõtte Wihury Oy Technial Trade divisjoni. 

„Eelmise aasta novembrikuust on Wihuri Oy Technical Trade ametlik John Deere edasimüüja Soomes. Laienemine Eesti turule on meie jaoks loomulik strateegiline samm. Koostöös John Deere-ga oleme orienteeritud äritegevuse kasvule,“ ütleb Jonne Honkanen, Wihuri Oy Technical Trade asepresident ja tegevjuht.

Ülemineku käigus liiguvad uude ettevõttesse 47 Baltic Agro Machinery endist töötajat. Klientide teenindamine jätkub kolmes esinduses mis asuvad Jüris, Türil ning Tartus klientidele harjumuspärasel viisil.

„Oleme õnnelikud, et saame jätkata Baltic Agro Machinery poolt alustatud suurepärast tööd teenindamaks meie Eesti kliente. Varasematel aastatel on John Deere olnud traktorite turuliider. Jätkame sarnast kliendile ning äritegevuse kasvule suunatud tegevusi nagu John Deere kliendid senini harjunud on. Klientide seisukohast ei ole muudatus loodetavasti suur. Sama meeskond jätkab klientide teenindamist uues ettevõttes,“ lisab Honkanen.

 Wihuri OÜ tegevjuhiks on Kristjan Ruusamäe, kes on varasemalt olnud Baltic Agro Machinery töötaja erinevatel tootejuhtimisega seotud ametikohtadel ja omab suurepäraseid teadmisi toodetest, ülevaadet klientidest ning kogu turuolukorrast.
Kristjan Ruusamäe lausub: „Olen väga rõõmus, et saan asuda juhtima professionaalset, kogenud ja pühendunud meeskonda, kes on kindlasti suuteline kasvatama John Deere-i turuosa ning pakkuma parimat klienditeenindust praegustele ja tulevastele John Deere-i klientidele. Soovime olla oma klientidele võtmepartneriks pakkudes lahendusi ning tehnoloogiat, mis aitavad neil oma igapäevatööd efektiivsemalt teha“.

 „Wihuri Agri näol on John Deere leidnud kompetentse ja professionaalse partneri Eesti turule. Oleme veendunud, et Wihuri Agri meeskond jätkab tulemuslikku tööd põllumajandus- ja aiatoodete tootesegmendi klientidega. Neil on meie täielik toetus ning usaldus“, sõnab Stefan Lutzke, John Deere Walldorf GmbH ja Co KG Piirkonna müügijuht.

 

Täiendav info

Jonne Honkanen                             Kristjan Ruusamäe                                      Ralf Lenge

+358 40 1395887                            +372 56 626 775                                           +49 621 829 8161

jonne.honkanen@wihuri.fi           kristjan.ruusamae@wihuriagri.com       Ralf.Lenge@JohnDeere.com