Osta Granit varuosad meie esindusest

aug. 22, 2019

Wihuri Agri teeb koostööd Granitiga, kes on üks juhtivatest varu- ja kuluosade tarnijatest Euroopas.

Wihuri Agri teeb koostööd Granitiga, kes on üks juhtivatest varu- ja kuluosade tarnijatest Euroopas. Koostöös Granit’iga saame teile pakkuda kiiret juurdepääsu kõikide põllumajandus- ja aiatehnika tootemärkide varuosadele ning lisaseadmetele.

Tootevalikust leiab traktorite, kombainide, enamlevinud mullaharimismasinate, taimekaitsepritside, väetiselaoturite, erinevate haagiste jne kulu- ja varuosad. Lisaks on Graniti’s väga lai valik erinevaid hüdraulika- ja pneumaatika komponente, mootorite ja sildade varuosi ning elektritarvikuid pirnidest starteriteni. Esindatud on ka mitmesugused tööriistad ja töökoja seadmed. Varuosade tellimuseks võta ühendust oma piirkonna varuosade müügiesindajaga:

Jüri / Kaspar Penkin / tel 5196 0159 / kaspar.penkin@wihuriagri.com
Türi / Karel Lieberg / tel 526 3442 / karel.lieberg@wihuriagri.com
Tartu / Elari-Eser Ohu / tel 5303 8195 / elari-eser.ohu@wihuriagri.com

Täidame esitatud tellimuse 3-4 tööpäeva jooksul kui tellimus on saadetud meile enne 12:00 tööpäeval.

Kui oled huvitatud oma kasutajakonto avamisest Granit veebipoe platvormil www.granit-parts.eu, siis anna oma soovist teada varuosade tootejuhile Tarvi Saar, tel 5919 1383, e-kiri: tarvi.saar@wihuriagri.com.

Eesti varuosade tellimusi ja tarneid teenindab Granit Euroopa varuosade keskladu asukohaga Heeslingenis Põhja-Saksamaal. Laos on 201 500 erinevat tooteartiklit mastaapsel 65 000m2 laoalal. Kvalifitseeritud meeskond, lihtne tootekataloogide süsteem, veebipood ja kõrge tarnevalmidus ning kiirus võimaldab Granitil pakkuda olulist konkurentsieelist varuosade valdkonnas terves Euroopas. Graniti laost leiad tooteid sellistelt suurtelt tootemärkidelt nagu Boch, Rexroth, Grammer, Waltersheid, Mann Filter, Lechler, Fleetguard, Voglsang, Scharmüller jne.

Granit Parts on Fricke grupi ettevõte.

Lisainfo:

Järelturu juht: Antti Kelner / tel 525 1321 / antti.kelner@wihuriagri.com

Varuosade tootejuht: Tarvi Saar / tel 5919 1383 / tarvi.saar@wihuriagri.com