Kaitse antenni PIN-koodiga

aug. 12, 2019

Lisa hinnalisele vastuvõtjale turvalisust elektroonilise lukustuse abil

Arvestades viimase aja varguste sagenemisi, soovitame Starfire 6000 antennile paigaldada PIN-koodi. Too oma 6000 antenn meile ja me paigaldame antennile vastava tarkvara, mis tekitab võimaluse kasutada antenni käivitamisel PIN-koodi. PIN-koodiga kaitstud antenn muutub PIN-i teadmata inimese käes kasutamiskõlbmatuks.

Pin-koodi lisamise teenustöö hind on 100€+KM.

Juurdepääs John Deere’i täppispõllumajanduse lahendustele algab vastuvõtjast StarFire 6000. Sellel on uus jõuline disain, elektrooniline lukustus, seda on parem hooldada ja mis peamine – tal on suurem signaali ulatus. See võimaldab põllul kiiremini tööle asuda, tagab suurema täpsuse ja signaali veelgi parema stabiilsuse.

Võta ühendust oma piirkonna hooldemeistriga ja telli oma antennile PIN-kood:

Jüri hoolduskeskuse meistri KT Jaanus Allika / Tel 5350 1404 / e-kiri
Türi hoolduskeskuse meister Joosep Jõesoo / Tel 5648 3652 / e-kiri
Tartu hoolduskeskuse meister Hans Zimbrot / Tel  5884 8365 / e-kiri