Wihuri Agri kutsub suvel teatrisse

juuni 22, 2022

Ohukomöödia “… ja Margus Nõukogude armeest”

Wihuri Agri toetab suvelavastust “…ja Margus Nõukogude armeest” ja loosib välja 10 teatripiletit juuli etendustele.

Sel suvel leiad John Deere traktori Hiiumaal, Kärdla sadamast, kus tal on osa humoorikas suvelavastuses sõjavastase sümbolina, vedades enda järgi vananenud sõjatehnikat.

Näitleja Margus Tabor (Ugala) naerutab oma sõjaväelugudega publikut Kärdla sadamas asuvas Yachts-Service ellingus, kus ootab kunstnik Kristjan Suitsu kujundatud ainukordne teatrisaal ja muusikalise atmosfääri loob Polgubänd Endrik Üksvärava juhtimisel. Margus Tabor, kes tuntud hiiu huumori ja suurepärase lugude jutustamise poolest, astub sel suvel teatripubliku ette lavastusega “… ja Margus Nõukogude armeest”. Lavastuse idee sündis tema isiklikest kirjadest, mis kannatlikult kapinurgas oma aega ootasid. “Ehk läheb tarvis,” armastab hiidlane kõikvõimaliku kraami tallele panemise kohta öelda. Nüüd lähebki! On, mida meenutada. “Ootan isegi põnevusega kohtumist 24-aastase Margusega,” arvab näitleja.

Küllap on palju mehi, kellel rääkida uskumatuid seiklusi armeeteenistusest, kuid lavastatud popurriis tulevad esitamisele just Margus Tabori enda lood. Publikul tasub meelde tuletada, mida tähendas saladuslik lühend VTK, kuidas see kehakultuuri treeningprogramm nõukogude kodanikke, nende hulgas ka koolinoori puudutas. Kärdla Keskkoolist saabki Marguse lugu alguse.

Kui soovid teatripiletite loosist osa saada, siis postita Wihuri Agri facebooki loosi postituse alla pilt oma John Deerest.
Loosi läheb 5×2 piletit (kokku 10 piletit). Etenduste kuupäevad on 1., 2., 3., 7., 8., 9, 13., 14., 16., 17., 21., 22., 23. juuli 2022.
Pileti väärtus on 26 eurot. Loosimises osalevad kõik Wihuri Agri facebooki voogu postitatud fotod. Loosimängu periood on 22.-29. juuni.

Loosimängu võitjad on Gregor T., Romet V., Marje K., Laura K., Martin K.
Võtame kõikide võitjatega ühendust.