TOIMINGUKESKUS

JOHN DEERE TOIMINGUKESKUS

Täppisvilejlusega alustamiseks on vaja vastuvõtjat, ekraani, JDLink ühenduvust ja John Deere Operations Center™-i kasutajakontot. Teenusele juurdepääs on tasuta!

Operations Center™-is aadressil MyJohnDeere.com on teil oma põldude ülevaade alati taskus. Süsteemi on lihtne kasutada ning selle abil olete oma masinate, põldude ja juhtidega hõlpsalt ühenduses. 
John Deere Operations Center™ talletab turvaliselt kõik teie masinate ja põllukultuuride andmed. Mis tahes seadmest juurdepääsetavaid andmeid saab jagada rohkem kui 200 nutika põllumajanduse tarkvarapartneriga, et toetada paremaid otsuseid.

Tutvu telemaatika tööriistade valikuga trükises.

Jälgige töid

Kas külvamine on juba lõppenud ja masin teel järgmisele põllule? Operations Centeri rakendusega saate kontrollida oma masinaid peaaegu reaalajas, pääsete tuhandetest telefonikõnedest ja säästate aega olulisemate asjade tegemiseks.

Saadke andmeid juhtmevabalt

Kuidas saaksin andmed oma masinatest kätte ilma mälupulga abita? Dokumenteeritud andmed edastatakse praktiliselt reaalajas üle juhtmevaba ühenduse rakendusse MyOperations ja Operations Centerisse – isegi teiste tootjate ISOBUS-liidesega haakeriistadest. Dokumenteerimine on nüüd lihtne!

Hallake masinaid

Kus mu masinad on ja kas need on tööks valmis? Rakendus MyOperations näitab teile iga masina asukohta, selle asukohaajalugu, kütusetaset ja aktiivseid diagnostikakoode. Olge kursis, millal töö on lõpetatud, millist saaki koristati jne. Operations Center vähendab telefonikõnesid ja annab teile kontrolli.

Jagage põlluandmeid

Kas ma pean üksikasjalike dokumenteeritud andmetega kaartide vaatamiseks kontorisse minema? Enam mitte. Saate neid rakenduses vaadata praktiliselt reaalajas, sh isegi teiste tootjate ISOBUS-liidesega haakeriistade puhul. Samuti saate üksikasju isegi otse rakendusest eksportida.

Analüüsige põlde kohe

Kas uuel nisusordil oli parem saagikus? Kuidas erineb saagikus eri põldudel? Operations Centeri rakendus sordib ja kuvab automaatselt kogu teie põldude ja põllukultuuride teabe, tehes faktipõhiste otsuste tegemise lihtsamaks kui kunagi varem.

Tehke nutikamaid otsuseid

Kui hästi toimis viimane lämmastikuga väetamine? Kas uus keemiline väetis oli tõhus? Kas uus seemnesort oli viljakam kui eelmisel aastal? Saate filtrifunktsiooni abil võrrelda oma põldude saagikust, et teha järgmise aasta saagikoristuseks teadlikumaid otsuseid.

Vaata videost, kuidas saad MyOperations äpp-i abil lihtsa vaevaga teada oma masina asukoha.

Ettevõte teie taskus

Mida on vaja, et kõik mu põllud oleksid rakenduses MyOperations? See käib lihtsalt. Saate oma põllupiirid mugavalt mõne klõpsuga importida näiteks allsüsteemidest. Põlde näidatakse rakenduses eri värvidega olenevalt sellest, millised tööd viimati lõpetati. Nii on teil kõigest ideaalne ülevaade.

Vaata videost, kuidas MyOperations äpp-i abil põllul olevad takistused kerge vaevaga kaardile märkida.

Andmeid saab ISOXML-vormingus importida/eksportida kõikide ühilduvate süsteemidega, nt teiste tootjate masinaekraanid või põlluhaldussüsteemid. DataConnect võimaldab isegi andmete otsest vahetamist süsteemidega Claas Telematics, 365 Farmnet, AFS Connect (Case IH), MyPLM Connect (New Holland) ja S-Fleet (Steyr). Liideste kaudu on loodud ühendus enam kui 100 tarkvaraettevõttega, kes pakuvad Operations Centeris olevate andmete põhjal lisateenuseid.

Teil on alati täielik kontroll oma andmete üle. Otsustate ise, kui palju ja kellega oma andmeid jagada. Saate isegi juba väljastatud pääsuõigusi soovi korral igal ajal muuta või eemaldada. Kõik süsteemis olevad andmed on kaotsimineku ja varguse eest turvaliselt kaitstud sama tehnoloogiaga, mida kasutatakse internetipankades.

 

Registreeri oma tasuta konto MyJohndeere.com lehel või võta ühendust tugiteenuste spetsialistiga:
Andres Jassik, tel +372 527 6532 / andres.jassik@wihuriagri.com

3 lihtsat sammu, kuidas hakata säästma kohe!

1. Looge endale tasuta konto veebiaadressil MyJohnDeere.com

Konto registreerimine ja parooli seadistamine võtab vaid mõne sekundi.

MyJohnDeere.com

2. Laadige alla Operations Centeri rakendus

Avage Google Play Store või Apple App Store.

Android
iOS

3. Seadistamisel küsige meilt nõu

Meil on spetsialistid, kes võivad aidata teil alustada ja pakkuda teile pika-ajalist tuge.

Räägime Myjohndeere.com veebirakendusest ja MyOperationCenter toimingukeskusest Targa Tehnika Kodu stuudios. Vaata saadet siin:

Küsi pakkumist või helista müügimehele

Andres Jassik

Andres Jassik

Tugiteenuste spetsialist
Tartu esindus

+372 527 6532
E-post

Maiko Teller

Maiko Teller

Müügiesindaja
Läänemaa, Saare- ja Hiiumaa, Pärnumaa
Jüri esindus

+372 5865 0051
E-post

Rene Post

Rene Post

Liikurhekseldite tootejuht, müügiesindaja Harju- ja Raplamaa
Jüri esindus

+372 5385 2455

E-post

Joonas Pürg

Joonas Pürg

Traktorite tootejuht
Jüri esindus

+372 5448 0979
E-post

Priit Valts

Priit Valts

Müügiesindaja
Järvamaa ja Lääne-Virumaa
Türi esindus

+372 5910 8444
E-post

Tiit Aasna

Tiit Aasna

Müügiesindaja
Ida-Virumaa ja Tartumaa
Tartu esindus

+372 5855 2656
E-post

Kristjan Kokk

Kristjan Kokk

Müügiesindaja
Jõgeva- ja Viljandimaa
Tartu esindus

+372 5359 5063
E-post

Raido Rätsep

Raido Rätsep

Müügiesindaja
Põlva-, Valga- ja Võrumaa
Tartu esindus

+372 5308 1810
E-post