Pihustid 20% soodsamalt

märts 1, 2021

Pritsi alati töökorras pihustitega!

Tänapäeval moodustab kemikaalikulu üle 60% pritsimise kogukulust. Et iga piisk läheks asja ette, on ülitäpne ajastus ja kemikaalide õige kontsentratsioon äärmiselt tähtis. Teine võtmetegur on laitmatult töötav taimekaitseprits ja pihusti. Seetõttu on John Deere’i taimekaitsepritside ja pihustite valmistamisel silmas peetud ületamatut töökindlust, kvaliteeti ja jõudlust.

Pakume John Deere ja TeeJet pihustitele märtsis ja aprillis hinnasoodustust -20%.

Esita tellimus mugavalt ja kontaktivabalt e-poes wihuriagri.shop. Telli pakk lähimasse Omniva pakiautomaati üle Eesti või Wihuri Agri pakiautomaati meie kolme esinduse ees. Tule pakile järele just sinule sobival kella-ajal ja hoidu lisakontaktidest.

Tutvu John Deere pihustite valikuga kodulehel, TeeJeti pihustitega tootelehel, vali sobivad tooted välja ja esita tellimus oma piirkonna varuosade müügiesindajale või e-poes. Võidad hinnas ja lisaks säästad juba järgmisel pritsimisel sisendukuludelt.

Kui vajad abi pihustite töökindluse kontrollimisel, siis kutsu appi meie hooldetehnik või taimekaitsepritside tootejuht: Marten Musta, tel 512 2644.

Räägime taimekaitsepritsidest ja pihustitest Targa Tehnika Kodu podcastis – kuula saadet meie Soundcloudi kontol,  klikka siia.
Vaata videost täpsemalt mismoodi töötavad uued ExactApply pihustid, klikka siia.

Küsi lisainfot ja pakkumist oma piirkonna varuosade müügiesindajalt või külasta meie esindust:

Jüri, Rukki tee 8, Lehmja / Kaspar Penkin / kaspar.penkin@wihuriagri.com / tel 5196 0159

Türi, Tehnika 9 / Karel Lieberg / karel.lieberg@wihuriagri.com / tel 526 3442

Tartu, Tehnika 5 / Martin Kalmus / martin.kalmus@wihuriagri.com / tel 5918 6639